Kanot

Idag har vi varit ute och paddlat kanot! Vi 4, och mina föräldrar och bror med sambo. Supermysigt! Fast när vi var halvvägs framme på tillbakavägen, så tornade svarta moln upp sig på himlen. Pappa var förstås jättesmart och stannade under en bro INNAN det började regna. Men vi i de andra två kanoterna, fortsatte glatt och tänkte att vi nog hann tillbaka i tid. Nej, när vi var mitt ute i kanalen började det SPÖREGNA på oss! Haha, det är sånt som händer, vi skrattade åt det i alla fall! Och stannade under nästa bro. Där fick vi stå tills regnet var över och pappa och mamma hunnit ifatt oss.

Skalbaggar

Är det bara vi som måste få ALLA skadedjur i just vår lägenhet, eller??? Skalbaggar och tvestjärtar, det kryllar av dem! *bläsch* I förrgår köpte jag Radar, så nu är de nästan utrotade. Stackars den baggen som visar sig! *mohahhaha*

Ikväll är mina vänner på Strand, men jag bestämde mig för att vara tråkig och vara hemma. Även min bror och hans sambo är där, så visst, det hade väl kunnat vara trevligt.... Men nä, jag föredrog att vara hemma med mina underbara barn ikväll!

Nu ska vi se Sunes sommar! :-)

Fy fasen

vad det är gött att planera dagen som den kommer, kunna sova på morgonen utan att ställa klockan... Semester är underbart!

Idag har jag gjort lite nytta: gått med stavarna, gjort rent toaletterna, rensat avlopp, diskat, tvättat.... Och också haft lite nöje: en kompis och hennes två barn har varit här och ätit kladdkaka, och barnen och jag har varit ute och cyklat, spelat spel m.m. En helt vanlig, underbar semesterdag!

Bowling

Igår var jag med man och son och bowlade. Vi skulle åka till Emmaboda, eftersom Kalmar bowlinghall var stängt. Det var SKITLÅNGT till Emmaboda, mycket längre än jag trodde. När vi äntligen kom fram, hittade vi inte bowlinghallen. Vi körde fel typ 5 ggr innan vi hittade, trots att vi fick vägbeskrivning av både en snäll kvinna med barnvagn, och personalen i bowlinghallen...

Men det var kul att bowla i alla fall! Sonen slog rekord med 85 poäng, jag hade 163 och mannen 210. Han ska då alltid vara värst, fan också....

image9


Vilket underbart semesterväder vi har!

image8

Zoo Tycoon 2

Så heter spelet som har invaderat vår dator. Min dotter köpte detta underbara spel i Göteborg, och sen dess har vi andra inte haft tillträde hit.... Nu passade jag på medan jag tvingade henne att ta en paus för att äta frukost!

image7

Åsså var han här igen...

image5

Klantskalle

Inte nog med att jag har skin tags, som börjar göra ont av tandtråden, i torsdags kväll när jag satt uppe själv vid datorn, så ringde telefonen. Jag tog ett skutt ur datorstolen, för att springa till telefonen. Men då stod det en stol i vägen, som barnen antagligen haft när de suttit två vid datorn. Jag sprang RAKT in i den, och ramlade omkull på golvet. Det gjorde skitont! Så nu har jag ett stukat finger, blåmärken på magen och ljumsken, och två fula sår på smalbenet.

Visst är jag duktig?

Skin tags

Japp, det har jag flera stycken!

Jag har varit hos läkare idag, för jag ville att han skulle kolla på alla mina födelsemärken. Jag har några konstiga som står ut, ibland tror jag liksom att det är fästingar och försöker ta bort dem! *uscha* Då fick jag reda på att det är vad läkare kallar "skin tags", och de är enkla att ta bort SJÄLV! Man kan knyta en tandtråd om dem, så kommer de trilla bort.

Det låter ju rätt snuskigt, men nu har jag i alla fall en massa tandtråd på kroppen, så får vi se hur det går!

Hemma igen

Nu är vi hemma från Göteborg, det var jättekul där! Jag lärde mig massor av nya saker:

- Om man följer Peter kan man köra jättefel
- Burger King är mycket äckligare än MacDonalds
- I Göteborg vinkar man jättemycket till varandra
- Man ser helknäpp ut med en helium-fjäril i ansiktet
- Man blir jätteblöt i Flumeride
- Peter skulle behöva ha en självlysande "Follow me"-väst
- Det är jättelångt till toaletterna i Nordstan
- Det kan vara jättesvårt att komma av en spårvagn full med Gothiacupspelare.
- Man kan bli jättepank jättesnabbt om man går in på Casino Cosmopol
- Om man tar med sig en egen kudde till hotellet kan man glömma den, och sen gråta floder över det på hemvägen
- Om man INTE följer Peter på hemvägen kör man också jättefel

image4

Göteborg

Imorgon åker vi till Göteborg, tillsammans med mannens syster med familj. Det ska bli jättekul! Första dagen, imorgon, kommer vi dit på eftermiddagen, så då ska vi bara åka "Paddan", och sen händer nog inte så mycket mer. På tisdag ska vi gå på Liseberg!! Gissa om barnen längtar! Och jag tycker också det ska bli kul, det var 7 år sen jag var där nu! På onsdagen ska vi gå på Universeum, och sedan blir det hemfärd.

Underbart med semester!!!!!!!!!

Aahhh

Semester! Finns det något bättre än fredagkvällen då man har hela semestern framför sig???? Nej, tror inte det.

Semester!

Japp, om 37 minuter går jag hem härifrån, för att ha semester i FEM veckor! Fan vad gött!!!!!

Fan, fan, fan

Tjänsten är tillsatt! Den som jag skulle ha.... image3

Åh, vad jag vill ha det andra jobbet!

Det är så trist här, jag VILL jobba med nåt annat nu! Man sitter här som en papegoja och svarar i telefon hela dagen, det är så långtråkigt!

Jobbet som jag skickade spontanansökan till, har jag inte hört nåt mer ifrån. Min fd jobbarkompis har börjat där nu, och hon berättade att chefen har semester nu, så det kommer nog inte hända nåt med tjänsten på ett tag. Vi får hoppas att det är därför det dröjer! Skulle så gärna vilja jobba där!


Barnledig

och jag har verkligen tagit vara på tiden! I måndags var jag på Ikea och shoppade en massa roligt (mest boxar och sånt till förvaring, men också badrumsmattor, blommor m.m), igår var jag på afterwork med tjejerna, och idag ska jag hem till min bästa kompis och äta lite gott och blarra.

Mysig vecka, men visst saknar jag de små godingarna! Imorgon kväll kommer de hem igen, och då har vi snart LEDIGT allihopa! I fem underbara veckor....

Seeg

Usch vilken förkylning, den sitter fortfarande kvar i halsen... Blä. Nu har jag smittat ner mannen också, så han ligger pall i sängen idag.... Men imorgon tänker jag jobba i allafall. Jag var ju hemma hela förra veckan, så nu krävs det sjukintyg om jag ska vara hemma. Bara att kämpa på alltså.

Jag har precis haft min brors sambo här på besök, det var trevligt! Vi fikade och babblade. Hon är så underbar mot barnen, de fullkomligt älskar henne! Synd att de bor i Stockholm.......

Imorgon ska barnen åka iväg på semester till Legoland med sin mormor och morfar! De läääängtar! Det kommer kännas konstigt att vara utan dem i FYRA hela dagar! Jag ska passa på att träffa kompisar, gå på stan m.m. efter jobbet, man är ju van att ha något att passa direkt annars! Så nu får man passa på!

Moderator

Sitter framför datorn och försöker lära mig hur man modererar ett forum... Det är faktiskt ganska krångligt! Man är så rädd för att göra fel också, och få överklaganden mot sig! Hua! Men jag lär mig väl med tiden.....

Barnen och mannen är iväg, för att hämta en film och köpa fredagsgott att äta. Ikväll blir det grillad kyckling och revben med exotiska frukter. Mums!

Mäklaren

Nu på eftermiddagen fick jag äntligen tag på mäklaren! Det hade redan varit visning på huset, och budgivningen hade startat... Det var uppe i 810.000 nu, och höjs antagligen ytterligare i helgen. Jag kunde ringa nästa vecka och kolla.

Det är nog ganska kört för oss, jag tycker inte att huset är värt mer än utgångspriset eftersom det var så litet.... Så vi bor nog kvar här i vår fina lägenhet ett tag till!

Idag är jag piggare från förkylningen, har faktiskt inte legat på soffan alls idag! Positivt!

Hus!

Idag blev vi sugna på ett hus! Vi bor ju i lägenhet, och har bestämt oss för att inte köpa hus... Men så idag så hittade vi ett här i byn som såg perfekt ut för oss! Ganska litet, men med både garage, källare och inredd vind. Priset var inte heller så farligt, 795 000:-. Bara man får det för det.... Priserna trissas ju ofta upp hur många hundratusen som helst! Jag ska i alla fall ringa imorgon och be om en visning, så får vi se vad som händer.

Vi har ju alltid sagt att vi INTE är några husmänniskor... Men, allt kan ändra sig!

Det bästa av allt

är att få en sån här lapp av sin 5-åring!

image2

Det skulle ju vara typiskt...

om chefen till det där andra jobbet, har kontaktat mig via mail nu när jag inte är på jobbet! Men jag hoppas att han då är så smart att han ringer istället..... Vill ju inte missa ett sånt bra jobb bara för att jag är sjuk!

Igår ringde de från Familjeliv, ett community där jag varit medlem sen 2004, och frågade ifall jag vill bli moderator! Snäll som jag är så kan jag ju inte säga nej... Så från och med idag är det jag (med hjälp av ungefär 10 kollegor), som modererar på www.familjeliv.se. Får se hur det går....

Fortfarande dålig...

Jag är hemma idag med, med förkylning, ont i halsen och lite feber. Bläää. Roligare kan man ju ha.

Men när jag ändå skulle vara sjuk, tycker jag nog att jag valde bra dagar för det! Det ösregnar nämligen ute, inget roligt väder alls att gå ut i!

Dags att snyta sig igen...

Förresten så går det bara en massa skit på tv på dagarna, bara så ni vet.


Sjuk

Och så blev jag SJUK också! Jag fick ont i halsen igår kväll, och har inte kunnat sova inatt för att jag haft så ont. Idag har jag haft lite feber och fortsatt ont i halsen. Trist! Stackars mig...

En kort fest

Igår lärde jag mig att man blir jättefull om man förlorar kloss-spelet för många gånger... Den som förlorar får svepa sitt glas! Jag förlorade ett par gånger, och sen bara small det till! Jag mådde riktigt dåligt (inga detaljer...), och fick åka hem med snälla Elin J redan klockan 22. Så det var den festen det...

RSS 2.0