Äntligen fredag!

Äntligen är det dags för lite helg igen! Denna veckan har känts lång, säkert pga att barnen har varit lediga. De har haft sommarlov och kunnat vara hos mormor hela veckan, och jag har fått jobba, jag... Segt!

Men nu är det helg strax! Ikväll ska vi grilla och mysa lite. Imorgon på dagen är det happening på fotbollsplanen här hemma, med lotteri, pilkastning, straffsparksmatcher och allt vad det är, och på kvällen är det fest hos Henning! Det ska bli jättekul!


Avsked

Imorgon slutar en av mina bästaste vänner på jobbet! Usch vad tråkigt det är, särskilt eftersom han flyttar till en annan stad!

Men som tur är finns ju bloggar, facebook, sms och allt, så lite kontakt kanske vi kan hålla ändå!

Och avskedsfesten på lördag ska bli väldigt rolig!

Mitt jobb

På jobbet har man jättetråkigt. Man sitter och svarar på samtal hela tiden, och när man inte gör det, får man försöka underhålla sig med att maila till sina kollegor eller surfa på Internet.

Mail är trevligt, det är nästan det enda sättet man kan kommunicera på här. För om man försöker prata med nån, blir man hela tiden avbruten av samtal, och det är värdelöst.

På Internet tittar man typ 100 ggr varje dag för att se om Platsbanken, Aftonbladet eller nån kompis blogg är uppdaterad. Så om ni vet att jag kollar er blogg, så är det därför ni har så MÅÅÅNGA besökare varje dag!

Vi hade en katt...

som vi fick ge bort för att sonen blev allergisk. Men han VILL vara med oss, han fortsätter gå tillbaka till oss! Ikväll kom han, och vi fick köra hem med honom, för typ, 50:e gången kanske?

269695-1

Sökt ett nytt jobb!

Jag fick tips av en jättesnäll jobbarkompis, om ett nytt jobb! Hon har precis fått jobb där, och berättade att de behövde ännu en medarbetare. De tyckte det var tungt att börja om igen med att söka via arbetsförmedlingen, och då tänkte min kompis på mig! Så nu har jag skickat in en spontanansökan dit, så får vi se vad de säger! Håll tummarna!

Vad sägs om: 20.000 i ingångslön, bra arbetstider, 2000 per år i friskvårdsbidrag, fräscha lokaler....... Jag tycker i alla fall att det låter toppen!

Nu är jag fri!

Från dagis alltså.... Känns så himla skönt!!! Det var inget svårt heller sista gången... Vid 16.25 var det helt tomt på ungar, så var det bara lite dammsugning kvar. GÖTT!

Barnen är ute och leker med grannen, jag har gjort räkningarna, och nu lägger jag mig nog i soffan med en bok tror jag! Härligt!

Semesterlängtan...

Åh, jag vill ha semester nu! Men samtidigt inte, för det är ju ganska dåligt väder och om jag skulle haft semester nu så skulle jag ju börjat jobba igen redan i juli! Så det är faktiskt ganska skönt att vänta lite!

Mina underbara barn är lediga den här veckan, tack vare en supersnäll mormor! De ska vara där när mannen jobbar eftermiddag, så det blir ju inte så många timmar för mormor.

Idag ska jag göra min sista föräldrainsats på vårt föräldrakooperativ, sen är det ÖVER! Vår lille kille slutar dagis, och ska börja förskoleklass. Känns konstigt att lämna dagiset efter så många år, men samtidigt ska det bli så SKÖNT att slippa allt pass med städning, föräldrainsats och städ- och röjdagar! Kvällar och helger kan man ju ha till roligare saker, liksom....

Regn, regn, regn...

Ja, midsommarafton blev visst inte precis som vi tänkt oss... Det ösregnade ju hela dagen! Vi höll humöret uppe ändå, så klart, men barnen var faktiskt ganska besvikna över att vi inte ens kunde klä midsommarstången och dansa runt den. De sa efteråt att det inte var nån riktig midsommarafton! Vi får ta igen det nästa år....

Midsommar

Så var det äntligen torsdag! Som jag har väntat, denna 4-dagarsvecka har varit låååång känns det som! Torsdagen tog slut till slut, med hjälp av fralla, Facebook, och mailtipsrundor.... Skönt!

Imorgon är det midsommarafton! Det ska bli kul! Min brorsa och hans sambo kommer hem från Stockholm och ska vara med oss hela helgen. Vi ska fira en redig midsommar, med början kl 10. Då plockar vi blommor och björkris. Sen har vi lite paus, och träffas sen kl 13 för sill&nubbe, midsommarstångsklädning (så kan det väl inte heta?), dans och lekar. På kvällen blir det grillning och ännu mer alkohol. Barnen ska sova hos mormor och morfar, som visserligen också är med på midsommarfesten, men det är närmre att gå hem till dem med två trötta små barn mitt i natten.

Ser fram emot helgen!

Tänkte på en sak

Jag har fortfarande inte gått ett steg med stavarna. Jag är fortfarande lika otränad. Jag tror fortfarande att träningsdagboken ska uppdatera sig utan mig. Och jag tänker att jag snart får en finare kropp.

Hur då?

Klippning

Jag klippte mig igår!

Jag klippte mig hos min kompis´ brors fru, som är från Libanon. Hon kom hit till Sverige för 3 månader sen, och kan ingen svenska. Så min kompis fick tolka, vi kunde inte prata med varann. Lite annorlunda upplevelse! Men jag blev fin i håret i alla fall! Hon var en duktig frisör och det är ju huvudsaken!

Helg

Så har det varit helg igen. Den var ganska trevlig: började med vin med tjejerna, fortsatte med ett 50-årskalas på lördagen (som var slut klockan TIO! - knas), och slutade med klippning hos en kompis släkting.

Därememellan har jag självklart umgåtts med familjen också!

Sökt nytt jobb!

Håll era  tummar!

Nu har jag sökt nytt jobb! Jag har så trååkigt jobb, och det skulle vara så roligt att göra nåt annat! Jag är trots allt bara 33 år, jag kan inte sitta här som telefonist hela livet! Jag vill göra nåt KUL!

Det som gör att man ändå står ut så bra på jobbet, är att jobbarkompisarna är så bra! Vi har varit ett underbart gäng det här året, och haft så kul ihop! Men nu börjar en efter en droppa av, alla flyttar, får andra jobb eller ska börja skola till hösten... Och kvar blir bara jag och alla gamla tråkiga... ;-)

Jag  vill också göra nåt annat!! Jag hoppas på det här nya nu!

Träningsdagbok.

Jag har en fråga. Hur får man sin  träningsdagbok att uppdatera sig själv?? Det är inte så lätt va? Jag skapade mig en träningsdagbok, på ett forum där jag är medlem, bara för att jag SKULLE komma igång! Tanken var att gå med stavar samt göra magövningar hemma. Hur länge tror ni jag höll på? Tja sisådär två veckor eller nåt.... FAAN vad jag är dålig på att träna!

Och magen sitter fortfarande där den sitter, jag skulle så gärna vilja ha fastare kropp och väga ett par kg mindre. Men som sagt, det händer inte av sig självt.....

MYROR!

Vad faan... Helt plötsligt har vi hela huset fullt av myror! När jag kom ut i köket i morse var de överallt, i diskmaskinen, soporna, uppe på bänken där jag skulle bre mackan.... Usch!

Under dagen ringde jag hyresvärden, så nu har jag fått myrdosor. Nu hoppas jag verkligen att de äckliga små jäklarna håller sig borta!!

Skolavslutning.

Igår var det avslutning. Nån hade kommit på att den skulle ligga på kvällstid i år, och då kunde ju ALLA komma! Det var massor med folk i kyrkan, så mycket att man inte såg ett skit... Ganska osmart tycker jag.

Men efteråt var det mysigt, då var vi på skolgården. Barnen fick bakelse och saft, ett kort och kram från fröknarna, och så fick fröknarna också blommor förstås, precis som det ska va!

*gäsp*

Tidigt på jobbet idag, jag började för en halvtimme sen! Men skönt att gå hem tidigt iallafall! Det passar bra idag, för ikväll ska vi på skolavslutning. Om jag orkar.... *hihi*

Jag tror att detta kommer vara bra!

Skönt att blogga av sig, om allt och inget! Man behöver få prata, även om ingen lyssnar... ;-)

Snart ska jag kolla på "Lyxfällan", det är ett ganska skojigt program! Jag kan inte fatta hur folk kan sätta sig i en sits, där de till slut inte kan betala sina lån... Låna mera för att kunna betala... Usch! Tur att man aldrig har behövt vara i den sitsen... Och jag kommer nog aldrig bli det heller!

Men jag har ju säkert andra problem, som andra kanske resonerar likadant om? Vem vet?

Välkommen till min nya blogg!

Så ska då även jag bli en bloggare!

Min blogg ska handla om hur det är vara mamma, fru, jobbarkompis, dotter och allt vad jag nu är, och försöka få ihop det!

RSS 2.0