Bloggpaus

Just nu känner jag inte alls för att skriva i bloggen, därav dålig uppdatering. Det är inte alls likt mig, jag har uppdaterat minst en gång om dagen sen bloggen startades i juni 2007!

Jag vet inte om jag tar upp bloggandet igen, eller om jag slutar helt. Men jag tänker inte ta bort bloggen i alla fall, den är rolig för mig också att ha!

Så, vi ses senare, kanske!

                                                                                      

Helgen

Helgen har varit bra och mysig!

På lördagen var ju Charlotte här med sina två killar, trevligt! På kvällen var jag på kräftskiva, det var också supertrevligt! Alltid lika roligt att träffa gamla gänget! Nu planerade vi även in att vi ska vara med på en brännbollsturnering om 3 veckor, man ska vara 10-mannalag och tävlar mot andra här i byn. Klart vi kommer vinna! :-)

Idag var pappa här med en dammsugarmaskin han lånat över helgen. Det var en sån som kan kan tvätta mattor och möbler med, med tvättmedel och vatten i. Så han tvättade våra mattor också, och även Olles sängbotten och madrass (eftersom han har allergi tyckte vi att det kunde vara bra!)

Och på kvällen var jag ju då på bio, Mamma Mia. Superbra! Nu är det dags för sängen, jobbdag imorgon ju! :-)

Bio

Ikväll har jag varit på Mamma Mia på bio, så bra den var! Om du inte har sett den, GÖR DET! Den innehöll allt: musik, fart, skratt och tårar! Och till och med Björn och Benny var med på ett hörn! 

Snart fredagsmys!

Sådär, nu har jag storhandlat på Maxi, packat upp allt, gjort ett eget pajskal till mig, för jag ska ha dinkelmjöl, och nu sitter vi och väntar på att tacopajen (-erna) ska bli klara, sen är det dags för fredagsmys!

Olle fick hem sitt första fredagsblad idag, det känns så stort att han också går i skolan nu! Idag var Putte ledig, så då hämtade han honom direkt när han slutade skolan, 13.40. Skönt för honom att få en lugn eftermiddag hemma!

Imorgon kommer som sagt Charlotte, så imorgon på morgonen ska jag baka chokladmuffins tänkte jag, det var länge sen! På eftermiddagen ska jag se till att komma ut och intervallträna, och på kvällen blir det kräftskiva för mig!


Bloggkoll!

Följ min blogg med bloggkoll

Fredag, men nåt irriterar mig!

Idag är det fredag, bästa dagen på hela  veckan! Och ännu bättre är den nu, när alla har börjat skola/jobb igen! Då ser man fram emot fredagen ännu mer, den är underbar!

Idag hade jag med mig min lilla kille till skolan. Jag lämnade honom på rasten strax innan det ringde in, och så åkte jag direkt till jobbet. Maja cyklade med sin kompis/granne, stora tjejen!

Jag irriterar ihjäl mig på en mamma som följer med sitt barn in och lämnar väskan, och står kvar och väntar med honom tills det ringer in. Det är absolut inget fel med det, men när man följer med in måste man ju parkera sin bil i en ficka, och inte mitt i vändplatsen, så att man inte kommer runt med sin bil! Jag blir så trött på sånt, varför är vissa så tröga?? Det hände hela tiden när de gick i förskoleklassen, och nu, första gången jag lämnade av honom vid den tiden, var det likadant igen. Suck!

En bra eftermiddag/kväll!

Faktiskt så har eftermiddagen/kvällen gått i ett lugnare tempo än tidigare i veckan! Klockan har också gått långsammare, i allafall verkade det så! Sköönt, tyckte vi!

Sen jag kom hem från jobbet har vi ätit såklart, provat alla H&M-kläder, gjort iordning returen med fel storlekar, och beställt nytt istället, räknat på vårt elavtal och kommit fram till att vi inte ska byta leverantör, tränat styrka, och nu har jag till och med en stund över att sitta här!

Inte dåligt va?

Pigmentfläckar

Idag har jag ringt till en hudspecialist och fått en tid för mina hemska pigmentfläckar! Jag tror faktiskt inte att hon kan göra så mycket, men de erbjöd ju mig en tid i alla fall ,så jag får väl se vad de säger. Det var inte förrän långt in i oktober, men det är ju inget akut, så det är  bara att vänta.




Snart hem!

Snart är det slut på ännu en arbetsdag! Idag har det  varit lite segare på jobbet, men men, nu är det slut! Snart får jag åka till fritids och hämta min lilla goding, och sen ska vi åka hem till den lite större godingen. Maja (den större av dem) är så duktig nu, vi har sagt upp hennes fritids, och hon cyklar själv till och från skolan.  Det har gått jättebra de här första dagarna! Min stora duktiga tjej!

Snabba dagar

Dagarna går så fort så fort, det märks att man inte har vant sig vid gamla vanliga rutiner än!

Igår kom jag till fritids vid 16.50. Då hittade jag inte Olle, hittade inte någon alls, men till slut dök de upp. Då lärde jag mig av hans fritidsfröken att de använder en annan ingång nu, så nästa gång hittar jag honom nog!

När jag kom till bilen hade jag fått sms från posten, mitt H&M-paket hade kommit! Så då drog vi till affären och hämtade ut ett stort paket!

När vi kom hem till parkeringen, stod Charlotte där! De skulle städa på dagis (fasen vad skönt det är att inte ha dagisbarn längre!), men det var fortfarande barn kvar, så då blarrade vi lite istället. Hennes 4-åriga kille följde med hem till oss och lekte medan de städade. Jag gjorde mat till barnen och mig, och vi åt.

Sen kom de och hämtade Alexander, och då babblade vi lite till så klart! Vi bestämde också en "riktig" date på lördag, då vi ska träffas och fika och blarra lite till.

Sen skulle Olle duscha, jag ut och "springa", och sen var det redan dags för kvällsmat! H&M-paketet låg fortfarande oöppnat, men när jag fått barnen i säng och kollat de viktigaste på datorn, så öppnade jag det och tittade lite snabbt. Mest kläder till barnen, de lät jag vara kvar i påsarna tills idag. Jag hade två tröjor och en BH (vad lite! Jag ville ju ha meeer!), jag hann bara prova den ena, men den var bra, så den tog jag till jobbet idag.

Idag slutar jag en timma tidigare, så då hoppas jag att jag hinner med lite mer! Kanske till och med ta det lugnt en stund?

Dålig uppdatering, fy på mig!

Och här har det inte hänt mycket över helgen! Men ni är så söta, för ni är här ändå och kollar, jag blir så glad! <3

I helgen hade vi först rensningsdag på lördagen, och insåg att MASSOR av barnens kläder hade blivit för små över sommaren! Så på söndagen åkte vi till Köpstaden och shoppade lite nytt. Maja fick två par jeans, bikini, strumpor, vantar, och Olle fick ett par byxor, badbyxor, skor att ha på gympan m.m. Som ni märker blev det lite badkläder också! Vi har ju nedräkning nu, om 3,5 veckor åker vi till Cypern! Ska bli så underbart!!

Idag kom så den stora dagen, då barnen började skolan igen! Det var nervöst kvällen innan, speciellt Olle kände sig orolig. Men när de kom hem idag hade allt gått så bra, så bra! Deras nya lärare var snälla, klasskompisarna likaså, fast det var ju inte så många nya, bara en och annan. Olle tyckte att 1:an var mycket bättre än förskoleklassen, i alla fall efter första dagen. Men jag tror nog han kommer fortsätta tycka så, för han är en kille som tycker om att ha att göra, och i förskoleklassen har de bara lekt fritt alldeles för mycket. Det blir nog bra för min sötekille att det händer lite mer och blir strukturerat.

På jobbet måndag och tisdag har det varit supermycket att göra, men det är kul, för då går dagarna jättefort! Jag har inte ens varit inne och läst någons blogg, och kan ni förstå hur mycket jag haft att göra!

Nu ska jag in på bloggkoll och kolla läget!

Fredag kväll - äntligen!

Så blev det fredag kväll till slut, visst är det underbart! Ikväll är kvällen där jag ska försöka äta, om inte inget, så i allafall betydligt mindre godis! Vi får se hur det går.

Efter jobbet var jag och storhandlade. Då köpte jag kikärter till mig, jag hade googlat fram ett recept på jobbet, på rostade kikärter, som skulle vara så nyttigt och så gott som snacks!! Så när vi kom hem rostade jag dem, vi åt härlig fredagsmat (för min del grillad kyckling, coleslaw och sallad med paprika - mums) och sedan tog jag fram kikärterna. Blääääk så äckligt det var! Jag slängde dem efter jag ätit 3 stycken!

Man lär sig av sina misstag... ;-)

Vad tycker ni om kikärter?

Och så kom ja´ igen!



För säkert 150:e gången........

Nytränad och avduschad

Jag fick sluta tidigare! Härligt! Jag åkte direkt hem till mina godingar vid 16 istället, och det var så skönt!

När jag stod och lagade mat kom mamma och hälsade på, hon stannade en stund. Mysigt!

Sen var det dags för intervallrunda! Fy  %&$¤#{@ vad jobbigt det är, men gutt när man väl har varit ute! Nu har jag hunnit duscha med, och unnade mig lite härligt kroppsscrub! Så nu känner jag mig som en ny människa! Och imorgon är det FREDAG!!!!

Mamma-längtan

Nyss ringde Maja till jobbet, och frågade ifall jag inte kunde sluta tidigare idag. De är lite trötta på att vara ensamma nu, hon och Olle... De har ju varit så superduktiga hela sommaren, och valt bort fritids och istället varit själva en hel del. Bara för att hon var så söt och ringde och frågade, och för att det är sista dagen de är själva, så lade jag in om komp i eftermiddag! Så om jag har tur, så får jag sluta vid 16, istället för 17, och samtidigt göra barnen lite glada!

Skalbaggsinvasion!

Fy fan vad jag hatar skalbaggar! VAD har de inne hos oss att göra? Jag tycker vi har klarat oss ganska bra med hjälp av Radar i sommar, men nu är det värre än nånsin! De är så jävla äckliga, jag vill inte ha dem inne! Anticimex säger att jordfrölöpare (som "vår" skalbaggsart heter) inte är något skadedjur, därför har de heller inget medel mot dem.

Men Anticimex, skulle ni vilja ha det så här i hallen på morgonen?



De är döda alltså, men det gör inte saken bättre....

Tjejträffen

Det var mysigt att träffa alla tjejerna igen! Vi fick glass, kex, kaffe och så lekte vi med den lilla vita hårtussen, världens sötaste lilla hund! 9 veckor ung och så busig och söt! Jag ska sätta in lite bilder ikväll på den lilla godingen!

Och annars så uppdaterade vi oss lite om varandra, ibland känns det som att man inte hinner prata fast vi sitter intill varandra varje dag på jobbet! Det behövs verkligen lite tjejsnack efter jobbet ibland!

Elin var ju också med, hon skulle äntligen flytta ihop med sin dude, det  var på tiden tyckte jag! ♥  

Pust!

Stressigt, men vad gör man inte för en tjejträff? Nu har jag kastat mig hem i bilen, lagat mat hemma till mig och barnen, ätit snabbt och lämnat allt i en enda röra i köket, för nu bär det av till Hanna! Det blir tjejsnack, och så måste vi ju inspektera den nya lilla vovven!

Hörs senare!

Onsdag

Inatt vaknade jag av att Maja helt plötsligt satt på min sängkant. Klockan var 3. Jag frågade: Vad är det? Då sa hon argt: Vadå? som om jag inte fattade nånting. Jag frågade om hon ville ligga hos oss, men sen ångrade jag mig blixtsnabbt, eftersom hon är som en stor väderkvarn i sängen, och frågade om jag skulle följa med henne in igen. Hon nickade, jag följde med henne och låg i hennes säng i 5 minuter. Då sov hon hårt. Jag tror faktiskt hon sov hela tiden.....

Små nattugglor

Vilka rutiner mina barn har kommit in i, nu när de har sommarlov! Gissa vilka som fortfarande sitter och kollar på tv här i vardagsrummet? Maja sitter och käkar kvällsmat, men Olle har i alla fall fått på sig pyjamas och borstat tänderna. Han ligger och myser i soffan och kollar på Disney Channel. Jag sa att det var okej att ha den kanalen på, för det fanns verkligen inget annat att kolla på! "Kvinnor som svettas mycket" visade 4:an, eh? Ville inte jag se i alla fall....

Nej, det blir nog sängen snart för mig istället, så ska jag fortsätta på min bok! Om jag känner de här nattugglorna rätt, så sitter de väl kvar här längre än jag.... ;-) Men det är ju sommarlov! Annat blir det på tisdag om en vecka, då börjar allvaret igen!

Hemmaträning

Efter en strulig dag på jobbet, med system som inte ville alls som vi,  är jag nu hemma hos min kära söta små barn!

Jag tänkte ge mig ut på min andra intervallrunda idag, men regnet öste ner, och jag bestämde mig för att träna inne istället. Jag har satt ihop ett träningsprogram som jag tänkte köra hemma.

Barnen är så roliga, de ska vara med och försöka göra samma övningar. Maja tittar på bilder och säger: Det där är väl inte jobbigt! Och så lägger hon sig på golvet och försöker göra likadant. Hon svankar och slarvar, och när jag går dit och håller hennes kropp så som övningen ska göras, då var det visst inte så lätt, längre! *hihi* Hon är för söt!

Löprunda?

Igår var ju dagen då jag lovat mig själv att börja leva ett hälsosamt liv! Maten är egentligen inga problem, jag tycker om att äta nyttigt, förutom att jag har så svårt för att avstå smågodis!! Nu är vi ju en sån duktig barnfamilj, så vi äter ju bara godis på helgen. Så det är inget problem just nu, men fredag kväll blir verkligen en prövning! Vi får se hur det går...

Igår gav jag mig i alla fall ut på en runda, och försökte köra intervaller powerwalk/jogging. Det var ju mer powerwalk, kan jag säga... och ända dog jag nästan. Men men, man måste ju börja nånstans! :-)

Fixat TV

Nu har jag fixat en "ny" (begagnad) TV till min moster! Hon har klagat ett tag på att hennes tv bara stänger av sig, eller inte går att sätta på alls! Och så idag satt jag  bredvid Pernilla på jobbet, och hon sa att hon hade en som hon bara ville bli av med! Perfekt! Jag ringde moster, så vi ska till Pernilla efter jobbet och hämta den! Bra va?

Lust att rensa och göra fint

När jag sitter här på jobbet och (bl.a) läser andras bloggar, så får jag sån lust att rensa ut och göra fint hemma! Man samlar på sig så mycket skit! Ändå tycker jag om att rensa, och gör det nog oftare än många många andra... Jag är en sån som inte vill spara på saker bara för att "de kan vara bra att ha nån gång...", då är det bättre att åka till tippen med det!

Men, problemet är ju att man är så sugen när man sitter här, men när man väl kommer hem efter en lång arbetsdag, så är man ju supertrött! Då sätter man ju inte precis igång med att städa och rensa, då är det ju istället mat, matlåda till nästa dag, mys med barnen och sånt fix som gäller...

Nu jäklar!

Fr o m imorgon är det dags att ta tag i kosten igen! Jag gick upp ytterligare ett kilo på semestern, och nu får det vara nog! När man inte trivs med sig själv, så är det dags att göra nåt åt saken!

Denna gången ska jag även vara duktig på att röra på mig och träna! Så jag ska försöka komma ut och gå så ofta jag kan, och träna styrketräning.

Nu har jag ju ett mål, att våga visa mig i bikina på CYPERN! Haha, jag skojar bara, klart jag kommer visa mig i bikini där ändå, men det är ju bra att ha ett mål, visst?

Söndag kväll blev det i rasande fart!

Och så var det söndag kväll, redan! Men vi har i alla fall haft en toppenhelg!

Shoppingen igår gick bra för mamma och mig! Jag hittade en ny handväska (efter att ha sprungit runt i "riktiga väskaffärer" hittade jag den till slut på H&M!), Maja hittade skor (exakt såna hon har! Fast dessa är ju då hela och rena), och så hittade ryggsäck till Olle, peelingkräm till mig, hårgummiband till Maja, örhängen till mig, och säkert en massa mer, som jag har glömt. Vi var nöjda i alla fall. Innan skolstarten är det nu bara skor till Olle att ha på gympan som måste inhandlas, men det brukar finnas  bra och billiga på Coop eller Maxi, så det hinner jag nog ordna.

Vi åt ju på Ikea igår, det var lika gott som vanligt! Sen tillbringade vi lördagskvällen framför tv:n. Idag har vi inte gjort många knop, jag har bara varit och handlat mat inför veckan som kommer. Här hemma har vi mest myst: spelat tv-spel, suttit vid datorn, sett på tv osv.

Putte är lite arg, han kollar på nån golftävling på tv:n, som har blivit uppskjuten pga regn! Han hade ju hoppats att få se den i helgen, men nu kanske den sänds i veckan istället, när han jobbar... Jaja, sånt är livet! Vi retar honom mest för att han är så besatt!

Nu blir det filmtajm!

Shoppinglördag

Godmorgon!

Vet ni, idag är det LÖRDAG!! Vad underbart det är med helg, nu när man börjat jobba igen!

Idag ska Olle och Putte åka och bowla, men Maja var inte alls sugen på det. Så istället ska hon och jag gå på stan under tiden. Kanske få tag på ett par skor till henne? Och så ska jag byta Olles ryggsäck som var för stor, och kanske hitta en svart , lite större, väska till mig? Jag är jättesugen på att byta väska, får se om jag hittar nåt snyggt.

Efter det ska vi äta på Ikea! Putte och jag föreslog MacDonalds först, men barnen ville faktiskt hellre äta på Ikea....

Fredagkväll!

Aaah, nu sitter jag i soffan efter ett paket kräftor, en halv flaska vin och en god köttbit... Och så massor av godis på det! Putte ville så GÄRNA se golf, då fick han titta inne i sovrummet, och barnen är fortfarande ute och springer. Så här sitter jag, och surfar lite samtidigt som jag ser på Sing-a-long! Underbart med fredagkväll är det i vilket fall!

Detta är väl det bästa med att ha börjat jobba igen, att FREDAGKVÄLLEN är så härlig!!!!

Nu kom barnen in och gör mig sällskap, mysigt!

MMS

Jag fick ett så roligt MMS från barnen! Jag har försökt lägga in det här, men det vill inte funka.

I alla fall, det var de två på en liten filmsnutt, när de ropar: "Snart är det helg!" Visst är de för söta!??

Och ja, snart är det helg, bara 45 minuter kvar att jobba nu! Längtar!

Äntligen fredag!

Nu är det ÄNTLIGEN fredag, den här veckan har varit lååång! Det har varit riktigt segt att börja jobba igen efter semestern, jag har verkligen inte haft någon motivation alls! Och det som är så tråkigt är att man inte orka vara med sina små godingar heller på samma sätt som på semestern... När man kommer hem är man bara trött, trött, trött!

Men nu är första veckan, den värsta, gjord! Nu kan det bara bli bättre, förhoppningsvis!

Ikväll ska vi äta KRÄFTOR, mums!

Spam

Jag undrar en sak.... Vad är det för mening att hoppa runt och spamma kommentarer i folks bloggar? Är det bara för att ragga läsare till sin egen blogg? För min del går jag aldrig in till nån som bara har skrivit "Ha en fin dag!" eller "Jag har en tävling i min blogg!" och jag skulle aldrig skriva så till nån annan heller.... Jag kommenterar ofta i bloggar, men då är det ang det som personen skrivit om. Och det är såna kommentarer jag själv vill ha också....

Men men, jag blir nog inte av med spammarna för det, de kommer nog alltid att finnas... ;-)

Beställt från H&M!

Nu har jag äntligen tagit tag i att beställa från H&M! Jag har kollat i katalogen många kvällar nu, men inte orkat.... Men nu är det gjort!

Det blev lite tröjor till mig, men mest till barnen, som vanligt..... Jag har beställt byxor, tröjor, termobyxor och mössor till dem. Hoppas det passar nu!

Jag är så sugen på en svart skinnväska, modell större. Det fanns en på H&M, men den var 55 cm bred, det var lite väl brett, tycker jag! Jag mätte med min linjal när jag satt här och beställde, och den är ju för fasen lika bred som skrivbordsunderlägget! Näe, det var lite FÖR stort tyckte jag, jag får leta vidare....

Ge mig ett nytt jobb

Jag skulle så gärna vilja ha ett annat jobb, ett jobb där jag fick vara mer självständig! Jag hatar att vara så låst som jag är på mitt jobb nu! Man får inte ens gå på toa utan att logga det...

Jag utvecklas inte ett dugg heller, och jag är så TRÖTT på det! Jag vill känna att jag har ett jobb som faktiskt GER mig något... *suck*

Har DU ett jobb över till mig? ;-)

Min trötte man

Min make ringde just. Han är så trött på jobbet så han nästan STÅR och somnar! Han har helt panik, han vill/klarar inte att börja vid 6 längre säger han.

Han är verkligen beroende av sömn, han blir helt kocko de veckorna han måste gå upp 4.15... Och värre har det blivit "med åren" också....

När hans chef kommer tillbaka nästa vecka ska han fråga om han får gå ner i arbetstid morgonveckorna, och börja vid 8 istället. Man har ju rätt att gå ner i tid när man har barn. Så då hoppas vi att han blir lite piggare!

Dagens shoppingtur

Sådär, nu har vi varit på shopping, jag, A-S och barnen (mina alltså). A-S skulle köpa stövlar men åkte hem med en snygg höstjacka istället!

För oss blev det som vanligt när vi skulle köpa skor, det visste jag ju egentligen.... Till Olle hittade vi ett par tuffa skateskor (=gympaskor), som han tyckte om. Med Maja var det värre förstås! Hon hade ändå med sig en kompis, som gick och pekade ut skor och gav förslag. Men Maja sa som vanligt "nej" till alla! Till slut hittade hon ett par Adidas för 600... De fick hon... inte. Vi gick istället till Team Sportia för att kolla efter några liknande skor, för iallafall 3-400 istället, men icke, där var inga skor snygga, nejdå.

Så det slutade med att vi åkte hem med bara skor till Olle, ovanligt va? Men jag har i allafall sagt till Maja att hon INTE får gå till skolan första dagen i sina gamla slitna skor, utan vi SKA hitta ett par andra innan dess. Fortsättning lär följa, vi har 13 dagar på oss.....

Sko-shopping på schemat

Idag var A-S sugen på lite sko-shopping! Mina barn behöver också skor inför skolstarten, så idag efter jobbet drar vi fyra över till Köpstaden! Nu ska det shoppas! Får se om jag köper nåt till mig själv, men barnen behöver definitivt nya skor...

Unga barnvakter

I morse fick jag vara själv, inget barn orkade sig upp innan 8, då jag åkte. Idag ska våra granntjejer, 12 och 14 år, vara "barnvakter". Det kommer gå superbra, de brukar hänga ihop de där 4, och ha ganska kul ihop!

Nu börjar det bli riktigt segt att gå upp på morgnarna! Jag sov ju liksom till minst 9 varje dag på semestern... Så det tar nog ett tag att komma ifatt! Men jag har en man hemma som har det ännu värre, han börjar ju vid 6 den här veckan, och är halvdöd, kan jag lova........

Lite shopping

Först var jag i stan och hittade en ryggsäck till Olle på InterSport. Tyvärr var den för stor för min lille spinkige kille när jag kom hem... Så den får jag byta. Jag kikade in snabbt på Gina Trocot och Glitter också, men jag köpte inget.

Sen åkte jag till Ikea. Det jag MEST ville ha där var ett nytt diskställ, vårt är så smutsigt, gammalt och äckligt! Men det fanns inga snygga där. Jag hade velat ha ett i rostfritt, men de som fanns var inte fina. Istället köpte jag bambukvistar, en sidenblomma, ute-dörrmatta, sugrör och lite annat.

När jag kom hem hade inte Putte gjort nån mat till barnen, han hade istället nästan fått psykbryt för att han var så trött! Då blev jag nästan tokig jag också, och satte igång med mat till mig och barnen.

Sen blev allt lugnt igen, och nu har vi spelat Playstation för glatta livet en stund. Nu är det dags för duschen tror jag!


Snus? Näe

Helt plötsligt satt jag här på jobbet och blev sugen på snus! NÄHÄ DU, jag ska inte börja igen! Jag blev bara lite sugen. Det kan man bli ibland.

Snart shopping

Snart är denna jobbdagen också avklarad! Bara drygt en timme kvar, härligt!

Efter jobbet ska jag ut på ryggsäcksjakt, Olle måste ha en ny nu när han ska börja 1:an. Sen ska jag åka till Ikea med, grejade lite igår, och fick lite inspiration. Ska köpa lite nytt, men billigt måste det vara! :-)

Elin H sms:ade idag, det var länge, länge sen vi hördes av! Nu ska hon bli göteborgare! Vi ska försöka få till en träff i veckan, och försöka få med några andra också ur "gamla gänget", det ska bli jättekul!

Semesterväder?

Stackars dem som har semester..... :-(


Försov-morgon...

I morse försov jag mig! Jag behövde åka kl 7, och jag vaknade kl 6.57, visst är jag duktig?? Alarmet hade ringt, men jag stängde visst av...

När jag slog upp ögonen hade jag två val. 1. Ringa till jobbet och säga att jag blir sen. 2. Gå upp ur sängen och åka direkt. Jag valde nummer 2, sprang upp och klädde på mig, blötte håret, tog på mascara och gjorde en macka som jag slängde med. Jag var på jobbet i tid, det ni!!

Tur att jag alltid förbereder allt dagen innan, jag hade kläder framlagda och matlådan var klar! Men jag föredrar nog morgnar när man kan ta det lite lugnare.... ;-)

Vardag igen

Nu har jag hunnit handla efter jobbet, göra mat till mig och barnen (Putte hade ätit redan, han är superhungrig direkt när han kommer från jobbet, och då vill ingen annan ha mat...) och diskat undan. Barnen hade haft det jättebra hos mormor och morfar idag! Pu fick med sig en matlåda hem från svärmor, som han kan ta med imorgon, så han var så nöjd så!

Nu ska jag joina gänget i soffan, och spela lite tv-spel!


Regn och rusk

Fy tusan vilket oväder det är ute! Det blåser och regnar, usch vilket rusk! När man tittar ut så gör det ju inget att man sitter på jobbet.... ;-)


Dags att börja "packa"

Söndag kväll, dags att börja göra allt iordning för morgondagen! Göra matlåda, se till att passerkort finns med, ta med vattenflaskan osv.... Känns som att gå in i fängelse igen efter att ha haft permission! Nej, kanske inte riktigt så illa... men tungt är det, helt klart!



Vår nätdörr blev jättefin! Kolla här:



Min pappa är så duktig! ♥


Nästa gång jag bloggar så blir det nog från jobbet.... *usch och fy*

Sista dagen på semestern

Idag sov jag till 10! Väldigt länge, till och med för att vara jag! Men jag behöver väl bunkra upp med lite sömn, snart är det slut på sovmorgnar........

I förrgår fick min jobbarkompis Lisa sin bebis! Så roligt! Grattis grattis på er!

Idag har vi varit kattvakter hos Charlottes busekatter igen! De är så söta, två små honkatter som är helt vilda!

Pappa har varit här och mätt till nätdörren, nu är han inne på Coop och köper virke! Så förhoppningsvis kommer den upp idag! Äntligen slut på flugor....

Nu har jag en fläskpannkaka i ugnen, så strax blir det lunch!

Mys

Idag är vi återigen bara hemma och myser! Jag var otroligt trött på morgonen, sov till 10.30! Det är nog mitt rekord i sommar! Inte konstigt att man är seg, vädret är trist idag, och så är ju semestern slut imorgon... Usch! Men det är väl bara att kämpa på. På måndag är det jobb som gäller, och det är inget att göra åt.

Bröllopsdag

Idag firar vi 10-årig bröllopsdag!! Helt otroligt att det har gått tio år! Men det stämmer ju, för jag hade en bebis i magen då, och den bebisen är 10 år snart!

Vi har spenderat bröllopsdagen på stranden, och nu håller min make på att grilla, vi ska äta fläskfilé ikväll. Smaskens! Vi funderade på om vi skulle gå ut och äta, men vi kom fram till att det var så mycket mysigare hemma, med maten framför tv:n, och en cider till. Och därefter en film och smågodis! Vi är riktiga hemmaälskare vi....

RSS 2.0