"Fredag!"

Godmorgon!

Idag är det redan sista dagen på jobbveckan, fast det bara är onsdag! Uuunderbart ju!

Det blev en tidig kväll igår, jag la mig nog vid 22.20, och somnade som en stock! Sen har jag sovit jättedjupt och skönt, det behövdes!

I eftermiddag ska jag först på utvecklingssamtal med Maja kl 16, sedan kommer svägerska Anna med sin särbo. Vi ska åka till "elden", som min pappa brukar säga, Olle ska få gå fackeltåget och tända! Det ska bli mys!

Äntligen kväll!

ÄNTLIGEN blev det min tur att sätta mig vid datorn! Kvällen gick så fort! Jag som hade tänkt att jag skulle titta på House... Men det blev inget med det. När det började stod jag som bäst och hängde upp tvätt, sen skulle jag diska undan det värsta osv osv. Men NU sitter äntligen här! Jag hoppade över House, ingen mening med att titta på halva programmet, visst? Nu ska jag sitta här och kolla läget lite istället, en liten stunds avkoppling!

En jämförelse...

Jag var tvungen att ta kort på mina barns rum...

Man tror kanske att en tjej, som dessutom är lite äldre än killen, ska kunna hålla bättre ordning på sitt rum, men icke! Här har ni beviset:



                       
Majas rum                                        Olles rum
(Bilderna är klickbara)


Underbart väder!

Det ser ut att vara underbart väder utanför fönstret! Såå härligt! Synd bara att man inte får vara ledig, och vara ute i det härliga vädret...

Jag mår fortfarande illa! Jag undrar varför? Jag VILL verkligen inte bli sjuk! Jag tycker jag har varit det tillräckligt den här vintern/våren...

Illamående

Usch, idag mår jag illa! Vad skulle det vara bra för? Helt onödigt tycker jag...
Bara det inte blir maginfluensa eller nåt av det, det orkar jag inte med! Blä.... Ska snart ta lite kaffe nu, då kanske det blir bättre! :-)

Maja är superförkyld, idag klagade hon på att hon hade ont i halsen också. Jag lät Putte avgöra om hon skulle få gå till skolan eller inte, eftersom det var han som lämnade i skolan idag. Jag tror nog att hon fick gå... De sista gångerna hon har "pipit" och sagt att hon är sååå sjuk så att hon fått vara hemma, då har hon varit superpigg sen... Hon luras lite med oss, vår lilla sötnosa! :-)

Dålig tv-kväll

Ikväll är det inget att se på tv! Fasen vad tråkigt! Putte säger att han ska sitta uppe och spela poker istället... Jag får se ifall jag surfar på laptopen, eller helt enkelt bara lägger mig och läser min spännande bok! Boken låter rätt lockande faktiskt...

image84

Solstorm

Igår kväll var jag hos mamma och pappa och lånade filmen "Solstorm", med Izabella Scorupco och Micke Persbrandt. Låter ju som att det skulle vara en riktig toppenfilm! Men bläää, vad dålig den var! Putte somnade när det gått en halvtimme in i filmen, och jag stängde faktiskt av och läste bok istället.

Nån annan som sett den? Vad tyckte ni?

Deklarerat

Så, nu har jag skickat in min deklaration via nätet. Drog av för resor till och från arbetet, men eftersom jag inte skulle få tillbaka ett skvatt innan det avdraget så blir det bara 1500. De pengarna ska jag sätta in på resekontot, men det  var ju inte så mycket att hurra för.... aja.

Hemma från simhallen

Vi hade så mysigt i simhallen! Det är så kul att åka hela familjen! Vi badade, busade, åkte vattenrutschkana, fikade m.m. Olle lärde sig ju simma sist vi var där, för tre veckor sen, och nu fortsatte han och träna, och blev ännu duktigare! Han kunde till och med vara själv på det djupa med sina armpuffar! Så himla duktig han är, min lille kille! ♥ Det är så kul att se honom, han har alltid varit jätteharig i vatten och inte alls tyckte om simhallen. Men nu är han i hela tiden och har jättekul!

Maja var som en fisk i vattnet som vanligt, simhallen är bland det bästa hon vet! Hon dyker, står på händer och plaskar runt.... Roligt hade vi!

Söndag

MOT SIMHALLEN!

image83

Mysig lördagkväll

Vi har haft en mysig lördagkväll hela familjen, med alldeles för mycket godis, chips och popcorn! Och vin, fast inte för mycket. Nu tror jag att min mage är dubbelt så stor mot vad den brukar vara! :-)

Imorgon ska vi åka till simhalllen! Till och med Olle längtar, han brukar inte tycka om simhallen. Men sist vi var där - var det 2 eller 3 veckor sen? - lärde han sig ju nästan simma, och tyckte det var skitkul! Så nu ser han fram emot det!

Nu ligger vi och kollar på The Mexican, men det blev paus för nyheter. Ingen toppfilm enligt mig, vi får se om vi orkar se färdigt eller om vi tittar på nåt annat istället.

Hoppas ni har en bra lördagkväll!

Härligt sommarväder!

Idag har det nästan varit sommarväder ute, ca 20 grader i skuggan! Såå härligt!

Putte åkte iväg till golfbanan förstås, jag kan inte klandra honom när det är sånt toppenväder, och jag och barnen cyklade till mormor och morfar. Där myste vi i solen på deras altan, där det är lä och solsida, underbart! Barnen lekte med ballonger ute, och spelade lite strandtennis. Och så hjälpte jag pappa att uppdatera hans GPS, jag hade beställt hem en uppdaterings-DVD åt honom. Och så hade han fått hem en ny firmabil, som vi var tvungna att kika lite på!

När vi skulle cykla hem kom det ett par regnstänk, men det  blev inte mer än så, så vi slapp bli blöta, som tur var.  Nu är vi hemma och ska just äta skink- och paprikapaj! Mums!

Fredagkväll!

Ah, härligt! Äntligen fredagkväll!

Jag har varit runt Coop och handlat, och hittade faktiskt skor till Maja! Basketskor blev det, och det dög när jag kom hem! Bara det att de var en storlek för små, så Putte får byta dem imorgon efter golfrundan.

Nu vankas det pizza, som min kära make har gjort!

Inga skor

Haha, det blev som jag trodde! Putte, Maja och Olle åkte till stan och letade skor, men de hann med en affär innan Maja tjurade ihop. Då gav Putte upp, så klart. Så jag har kvar den roliga uppgiften att få tag på ett par Maja-skor i helgen... Tjohoo vad jag är glad för det! eller kanske inte.

Halvtid

Sådär, nu har halva jobbdagen gått! Idag går tiden lite fortare, som tur är, men det är väl för att det är fredag.

Idag blev det makrillsallad till lunch, smaskigt! Jag har haft sallad med mig till lunch varje dag den här veckan, det är ju så gott! Och man kan variera i all oändlighet... Den här veckan har jag haft med mig kycklingsallad, tonfisksallad och makrillsallad. Gott gott!

Jag pratade med Putte nu, HAN skulle försöka ta med sig Maja till stan nu när hon slutar och handla skor... Åh vad jag skulle bli glad om han lyckades, så jag slipper det!

Han behöver lämna in sin bil också, den läcker olja som tusan. Men vi VILL verkligen inte lägga ut mer pengar på de jäkla bilarna nu... Vi behöver ju spara pengar till resan ju! Aldrig går det som man vill...

Men snart är det helg! :-)

Idag är det FREDAG!

Åh vad det ska bli underbart med helg!!! Den här veckan har varit så låång och seeeg, så det känns extra underbart idag!

I helgen har vi inte så mycket inplanerat. Jag vet bara att Putte ska golfa imorgon, och jag och Maja MÅSTE hitta nya skor! Jag funderar på att åka över till Köpstaden igen, och säga till henne att hon får välja ett par skor där vare sig hon vill eller inte... Hon kan verkligen inte gå omkring med dem hon har nu!

Goa småkusiner

Efter jobbet åkte jag ju och letade efter skor. Det gick inge'  bra alls där... Så sökandet fortsätter! Men jag hittade istället en jättesöt top till mig på Gina Tricot för bara 99.

Sen gick jag in på ICA, och då träffade jag min kusin, 18 år. Vi bor i samma by 1,5 mil från stan, så då frågade jag om han ville åka med mig hem istället för att åka buss. Det ville han såklart! Så då fick jag sällskap genom affären och hem i bilen, trevligt! När jag kom hem till parkeringen, skulle min andra lillkusin, 12 år (även granne), just iväg och träna fotboll, så då pratade jag några snabba ord med henne också.

Det är så roligt att ha bra kontakt med de där "små", som har varit mina favoritkusiner sen de var nyfödda! Det är två syskonpar, två killar och två tjejer, mellan 12 och 18 år. Jag älskade alltid att vara barnvakt åt dem, och umgicks supermycket med dem! Det blev ju inte detsamma sen när jag fick egna barn, men jag har hela tiden träffat dem i allafall och haft bra kontakt! Kul!

När jag kom hem till oss så var barnen ute och lekte och då var Putte och jag också ute en stund i det härliga vädret! Underbart ju!

Seeegt 2

Dagen går oerhört långsamt... Men nu är det bara en timme kvar i alla fall.

Bloggkoll ligger nere nu igen, och jag orkar inte leta upp bloggarna manuellt, så jag har ju inte ens nåt att läsa! :-(

Efter jobbet ska jag åka en sväng runt ett köpcenter i stan, och kolla på skor åt både mig och Maja. Åt mig mest för att det är kul med nåt nytt, åt Maja för att hon MÅSTE ha några andra skor än vinterkängor, och gympaskor med hål på tån! Men att det ska vara så svårt att göra henne nöjd...

2-åring överkörd av tåget

Fy fan så fruktansvärt... En liten pojke blev överkörd av tåget igår! Han bodde nära järnvägsspåret, och lyckades gå bort till en övergång och bli överkörd... Fy fan så hemskt! Stackars stackars föräldrar och nära, och stackars lokföraren med, fatta vilken ångest!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2337989.ab

Tyvärr kan jag inte länka, eftersom jag är på jobbet, men om du vill läsa får du kopiera och klistra in länken i din webbläsare.

Tänker på hans nära och kära! :-(

Underbara pappa

Nyss ringde min pappa. Jag hade sms:at honom idag om att jag skulle föra över 500 kr till honom. Jag köpte ju min nya mobil i mammas namn, så därför fick hon räkningen. Men nu sa pappa att jag kan strunta i att föra över pengarna! Snällt va? ♥

Tröttsamt

Åååh vad jag blir trött på detta:

image81
Nu har jag ju tagit bort alla bloggar ur favoriter, för nu har jag dem samlade på bloggkoll, som har fungerat skitbra hela tiden! Fram tills i eftermiddag då..... Tröttsamt!

Hemma

Åh, vad skönt, jag behövde inte handla efter jobbet! Jag trodde jag skulle behöva åka runt affären, men min käre make sa att han kunde fixa handlingen. Han är ju faktiskt ledig nu ett tag, så det var ju i och för sig inte mer än rätt! :-)

Det har varit en seeeg dag på jobbet idag, kändes som att den aldrig skulle ta slut! Men nu är jag äntligen hemma! När jag kom hem var det ett "extrabarn" kvar, Majas kompis. Hon är fortfarande här, de ska hämta henne halv sju. Olles kompis hade redan blivit hämtad, men det hade gått bra, de hade haft kul.

Annars är ju inte Olle så väldigt van vid att leka, så det känns lite osäkert hur det ska funka. Men jag blir så glad när han själv säger till att han vill ringa till någon, det är så positivt! Jag vill ju att han ska leka, det är ju det som man själv kommer ihåg från sin egen barndom, att man lekte med kompisar hela tiden! Så vi hoppas att han håller på och kommer in i "lekningen" nu!

Lek-eftermiddag

Idag verkar det bli en riktig kompis-eftermiddag hemma hos oss! Redan igår ringde Olle en kompis, och bestämde att han skulle följa med hem idag. Det är första gången de leker, och det är lite kul, för kompisens pappa och jag har gått i samma klass från lekis till 9:an!

Och nu ringde Maja och sa att hon kommit hem från skolan, som hon alltid brukar göra (alltså det lät lite dumt, klart att hon alltid kommer hem från skolan! Men jag menade att hon alltid ringer och meddelar sig.) Då hade hon en kompis med sig också! De börjar ju bli så stora de där tjejerna, så de bestämmer lite själva. Så jag sa bara att de måste meddela kompisens föräldrar, så att de vet var hon är.

Haha, så när Putte kommer hem om en stund får han fullt upp! Men det är ju inte mer än rätt, för nu är han nämligen LEDIG I 11 DAGAR!! Tvångsledig i och för sig, hans konstiga företag har ju bestämt att alla måste vara lediga nu... Men ändå, när man väl kommer fram till den här tvångsledigheten, så är det ju faktiskt ganska skönt! Jag måste säga att jag är ganska avundsjuk... faktiskt.

Godmorgon!

Så var det redan onsdag! Igår kväll kom jag faktiskt i säng i tid! Jag såg House i sängen precis som jag bestämt, och efter det släckte jag och somnade! När klockan ringde vid 7, så var jag ändå helt borta. Jag hade sovit i 9 timmar! Vad konstigt det är, nästan så att man är tröttare då...

Jag känner mig fortfarande helt grumlig i ögonen! Men snart är det dags för första kafferasten, då piggnar jag förhoppningsvis till!

(Gaaah, idag har jag inget formateringsfält IGEN! Jag hatar att inte kunna skriva som jag vill....)

Ny plattång!

Just det, jag bestämde mig att jag bara fick ha pengar till en ny plattång. Jag klarar mig inte utan det... Isabella Scorupco sa i nån intervju: Jag är slav under plattången! Det tänker jag på ibland, det uttalandet, för det är jag också! Så det fick bli en ny redan idag efter jobbet. Jag svängde förbi Onoff och köpte en Babyliss... Hoppas den är bra nu bara....


Läsläxa

Nu har Maja läst sin läsläxa för mig. Hon läser så här: Det låter likadant hela tiden med samma monotona röst och aldrig någon punkt utan bara läsa på och läsa på tills det tar slut nån gång mest bara jobbigt att läsa tycker hon.....

Ikväll har jag bestämt att det måste bli en tidig kväll! Jag ska lägga mig i sängen redan till House och kolla på det! Tror ni jag kommer hålla det den här gången??

Irriterande

Fasen vad jag irriterar mig på jobbet, att jag inte har alla bloggfunktionerna! Fältet där man kan infoga bilder, skriva
fetstil, stryka under text osv, finns inte alltid på jobbdatorerna! Riktigt irriterande! Jag kan inte heller alltid kommentera inne hos dem som har bytt till nya plattformen....  Men jag kan ju inte precis ringa IT och tala om mitt problem, jag får liksom inte vara inne på jobbet och göra sånt, egentligen! Så det är bara att lida i tysthet, stackars stackars mig! ;-)

Tatueringar är FULT

Jag sitter här och kollar på en tjej runt 40 som går omkring lite på kontoret. Hon är tatuerad och jag tycker det är så FULT! Jag fattar inte hur man kan vilja måla på sin kropp! Jag tycker tatueringar är fula från första början, men med åren blir de ännu värre, när färgen liksom nästan flyter ut lite och den ser sådär ofräsch ut! USCH!

Inget som jag nånsin skulle göra, det hör ni va? ;-)

Dumma plattång!

Imorse strejkade min plattång! Jäkla skit! Den var bara helt död, gick inte att få igång. Och jag som inte har några pengar, jag blir så trött...

Himlens hjärta

Bion var bra! Väldigt djup, och nästan jobbig att se på, men bra! Precis i slutminuterna så dog filmen, men biomaskinisten, som hade fullt upp eftersom han också fungerade som biljett/godisförsäljare och biljettrivare, fixade till det snabbt, så vi fick se de sista ljuva minuterna av Persbrandt...


Men vi bestämde oss för att nästa gång får det bli en roligare film, tex en romantisk komedi, vår favoritgenre!


image80

Bio

Idag åkte jag hem från jobbet, för att vara hemma i ca 45 minuter! Men jag hann slänga i mig lite gröt och hjälpa Maja med matteläxan i allafall!

Nu ska Linn, Helena och jag på bio! Vi ska se Himlens hjärta, hoppas den är bra!

Måndag

Idag var det inga glada miner när barnen skulle upp till skolan... Jag skulle lämna dem redan till frukost på fritids, och det är inte populärt! Speciellt Maja tycker att det är skitjobbigt, hon är verkligen ingen solstråle på morgonen... Jag hoppas det blir lättare till hösten när hon ska sluta på fritids.

Själv är jag lite trött idag, jag satt uppe alldeles för länge igår! Jag började prata på MSN med min bror, och det är ju så trevligt när han har lite tid ibland! (Det tillhör inte vanligheterna, alltså). Och helt plötsligt var HP där också, och lagade makaroner kl 23.05. Vilken knas! ;-)  Men typiskt att man inte hinner prata när man väl "ses"....

Men men, summan blir i alla fall att det får bli en mycket tidigare kväll ikväll! :-) Så att man orkar med hela veckan...

Söndag kväll

Snart dags för sängen, imorgon börjar ännu en jobbvecka!

Helgen har varit bra, synd att den tar slut så fort bara....

När svärmor och svärfar åkt hem, gick jag faktiskt ut och gick! Det var evigheter sen sist! Jag MÅSTE verkligen komma igång, jag är så otroligt dålig på att röra på mig... Det är ju riktigt skönt när man väl kommer ut! Idag hade jag tänkt lyssna på min Anne Holt-bok med bara stavarna som sällskap, men så kom min granne (=moster) ut samtidigt och skulle också ut och gå! Så jag fick sällskap av henne istället, trevligt!

Nu ska jag se till att Maja också kommer i säng, så att hon orkar upp till skolan imorgon! Mina killar ligger redan, fast jag hör röster från sovrummet, så somnat har de inte gjort.... Svårt att komma till ro på söndagkvällen!

En bild från 4H-gården i eftermiddags:

image78

Olle matar getterna med bröd!


Söndag

Usch vad jag är dålig på att blogga på helgerna! Men det är väl i och för sig sunt, då gör jag en massa annat istället för att sitta framför datorn... ;-)

Festen igår var trevlig! Vi fick god mat, och drack vin och blarrade. Jag åkte bussen hem, och var hemma vid ett.

Idag har vi varit iväg på 4H-gården; matat getter, kaniner och måsar! Mysigt, men det var inte så himla varmt som man kunde tro....

Sen åt vi på vårt favoritställe: Ikea!

Och nu är svärmor och svärfar här och fikar, så nu måste jag vara social igen!

Underbart väder!

Så var det lördag! Har inte hunnit blogga förrän nu!

Vi var hos mamma på kalas redan kl 10 idag. Lite konstig tid, men det var för att Maria skulle hinna vara med. Hon är ju hemma från Stockholm, och hade så många att träffa... Det  blir alltid så när de är hemma, det är fullt upp! Men kul att få träffa henne en stund i alla fall! Och så fick vi våfflor av mamma och pappa, mums!

Direkt efter det åkte barnen och jag till Skokällarn på jakt efter nya skor till Maja. De vårskorna (fritidsskor typ) hon har nu är helt gräsliga. De är så slitna så att hon har fått hål på ena tån till och med! Och fodret inuti ska vi inte ens prata om.... Men tror du vi hittade några? Nej. Detta var fjärde affären vi försökte i, men min 9-åring är nog världens mest kräsna! Hon bara skakar på huvudet eller rynkar på näsan åt alla skor jag föreslår... *suck*

Det har ju varit underbart väder idag, så när vi kom hem var barnen och jag ute länge i solen! Vi spelade badminton, satt på en filt och solade, spelade fotboll m.m. Här är ungarna ♥ när de spelade badminton:

image76   image77


Nu måste jag börja göra mig iordning, jag ska strax på fest hos Anna! Kul!

Fredag fredag fredag!

Maxi en fredagseftermiddag är ingen hit precis, det kan jag lova. Alla försöker köra på varandra och komma fram på samma ställe samtidigt. Som tur är, är det många som skrattar åt eländet istället för att bli arga på varandra.

Det blev ändrade matplaner ikväll, det ska istället bli räksmörgås! Gott! Min älskade man fixar som vanligt, jag är lite bortskämd med det..... ;-)

Snart helg!

Äntligen äntligen är denna dag snart slut, jag slutar om en kvart! Underbart! Sen ska jag "bara" runt systemet, och så handla lite godis, present till mamma m.m. på Maxi.

Jag är helt slut, det har verkligen ringt som f*n idag! Fram tills nu har jag tagit 439 samtal! Varför fattar inte folk att det är FREDAG idag, och lugnar ner sig lite??

Det ska bli så underbart att få komma hem till min söta lilla familj! Jag älskar er!

Gråt vid frukostbordet

Idag grät jag vid frukosten! Jag satt och läste gårdagens Aftonbladet, och helt plötsligt log två söta barn mot mig. De hette Maximilian och Saga, och var 3 och 1 år gamla.

Maximilian och Saga finns inte mer. De bor i Arboga, och en galning kom in i deras hem och dödade dem och skadade deras mamma svårt. I Aftonbladet hade deras pappa skrivit ett brev till sina små barn, och åh vad jag grät!

Hur kan sådant här få hända? Jag bara ryser i hela kroppen när jag läser... Det är så fasansfullt! Man vet verkligen inte vad som händer från en dag till en annan....

VI MÅSTE VARA TACKSAMMA ÖVER DET VI HAR!

Kväll

Usch vad jag är trött, skönt att det snart är sängdags!

Nu ligger barnen i sina sängar, jag ska hoppa in i duschen, sen ska jag nog kolla på Top Model som jag spelade in igår (om jag orkar).

Imorgon är det underbar fredag! Bästa dagen på hela veckan! Det ska bli så skönt med helg igen!!

Jag hatar fett!

Jag hatar fett! Och då tänker jag inte på mitt kroppsfett, för det är ingen större fara med det, utan på matfett! Och jag hatar det inte för att det är äckligt eller så, utan för att jag inte kan diska bort det! Jag blir galen!

Om jag har med en burk till jobbet med jättegod sallad med vinäger, så kan jag bara inte få den ren! Oljan sitter kvar, det är nästan lika kletigt som när jag började diska den! Likadant hemma, när jag tex ska diska stekpannan efter användning. Jag får inte bort fettet!

Vad gör jag för fel? För varmt vatten, för lite diskmedel, är jag för svag? Nån som kan ge mig nåt tips?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Trött

Idag är jag trött, jag känner inte för att vara på jobbet! Jag vill ligga hemma och mysa under en filt med min flicka som är hemma från skolan!

Men nej, det går nog inte så bra... Jag får nog kämpa på här bara. 3,5 timme kvar!


På lördag fyller min mamma år, och min söta svägerska kommer ner från Stockholm och passar på att hälsa på oss också! Det ska bli mysigt att träffa henne, och fira mamma så klart!

Friluftsdag?!

Godmorgon!

Som tur var bestämde jag redan igår att Maja inte skulle gå på deras friluftsdag idag. Hon är redan tillräckligt förkyld... Idag när jag åkte till jobbet, så undrar jag om det verkligen blir nån friluftsdag? Det blåser, nästan stormar, och regnar småspik, verkligen otrevligt väder!! Stackars barn om de ska leka scouter (som den här dagen handlade om) idag! Jag är i så fall glad att jag lät Maja vara hemma.....

Själv har jag lite huvudvärk idag! Kanske för att jag inte fick dricka mitt älskade kaffe på morgonen, det var slut i burken! Men Putte skulle handla idag, och jag fick ta kaffe på jobbet, så allt ordnar sig! :-)


Min lilla pojke

Vad söt han är min lilla son, han har verkligen ett hjärta av guld! ♥ Vi fick in första flugan för i år tidigare ikväll, och Maja rotade fram flugsmällaren. Olle ropade "NEJ" och vi tyckte bara att han var tramsig. Maja dödade flugan, och efter en stund såg jag att Olle var ledsen. Jag tog honom till mig och frågade vad det var, och då sa han att han var ledsen för att vi dödat flugan, han sa: "Tänk om det var någons mamma eller någons unge!"

Min söta lilla pojke, han tänker då på allt och alla! Han är så känslig, min lille prins.....

Nu sover han i alla fall som en stock, och har glömt den stackars flugan.

Kväll

Redan kväll, tiden går så fort, så fort! :-o Jag hänger inte med!

Maja är rejält förkyld och hostig. Hennes klass ska ha friluftsdag imorgon, vilket innebär att vara ute hela dagen. Jag tror faktiskt att hon får hoppa det, det är nog inte särskilt bra för henne att vara ute hela dagen. I alla fall inte om det är sånt pissväder imorgon som det var idag när jag kom ut från jobbet! Det blåste, regnade småspik och var svinkallt! Idag på gympan hade fröken sagt att hon skulle sätta sig och vila en stund, hon blev hostig när hon höll igång. Och då var de ändå inne.

Jag får prata med min kära make om nån av oss ska vara hemma, eller om hon får klara sig själv imorgon också.

Onsdag

Idag fick barnen gå till skolan igen. De skulle äta frukost på fritids, så de var måttligt roade när jag väckte dem... De hatar frukost där! Och jag kan förstå dem, mycket mysigare att sitta hemma i soffan och äta frukost framför Playhouse Disney! :-)

Vetekudde

Ikväll hade Maja ont i magen igen... Hon brukar få det med jämna mellanrum, ofta beror det på att hon är hård i magen. En sak som hjälper mot det magonda är något varmt på magen, och ibland har vi lånat en vetekudde av våra grannar (min moster). Den här gången när hon hade ont, min lilla tjej, tog jag tag i saken och beställde en egen vetekudde! Äntligen! De var inte så dyra faktiskt, den kostade 180 kr + frakt (30 kr) på den här sidan.

Den ska komma om några dagar! :-)

Imponerande tjej!

Den här tjejen gör mig imponerad! Man blir verkligen taggad när man läser om hennes resa!

Så här såg hon ut innan hon började träna:

image74

Och nu ser hon ut så här:

image75
(bilderna är lånade från hennes blogg Fitness för mammor )

Visst är hon imponerande?

Och hon är inte bara vältränad och snygg,
och har fullt av vettiga tips och idéer när
det gäller träning och kost,
utan också 3-barnsmamma
(det enda barnet har dessutom Downs syndrom)
och nyskild.



Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Titta vilken fin potatis!

Haha, kolla vilken fin potatis vi hittade!

image73

Hemmakväll

Nu är jag hemma hos mina två underbaringar! De hade klarat sig jättebra idag! Mina duktiga små sötnosar.... Men de är inte så värst sjuka, så imorgon tror jag nog att de får gå igen. Annars så gör vi nog likadant, eftersom Putte jobbar kväll. Då kan de vara själva på eftermiddagen.

Nu ska de in i duschen, och så får vi bestämma lite senare hur det blir imorgon.

Tisdag

Imorse lämnade jag två snoriga barn hemma. De var inte jättesjuka, men båda är så snoriga och hostiga... Så vi bestämde att de fick ha en vilodag.

Putte ringde sen och sa att han skulle åka till jobbet i allafall. Han jobbar ju eftermiddag, och barnen skulle ändå gått hem själva efter skolan idag. Så det blir en timme längre de får vara ensamma hemma. Det fixar de! Tänk att mina barn har blivit så stora så att man inte alltid behöver vab:a längre! ♥ Helt sanslöst vad tiden går fort!

Engla - hur pratar man med sina barn?

Min Maja är ungefär lika gammal som Engla. Hon har följt hennes öde hon också, eftersom vi vuxna pratat mycket om det hemma.

Nu är Engla funnen, dödad av en sinnessjuk man. Hon hade bara otur att vara på fel plats vid fel tillfälle.

Maja ville också läsa Aftonbladet idag, läsa vad som skrivits om Engla. Självklart fick hon det. Detta har ju hänt på riktigt, hon har också rätt att få veta. Det är ingen idé att ljuga eller att invagga henne i falsk trygghet, samtidigt som man inte vill att hon ska vara rädd för att råka ut för något. Det är en svår balansgång!

Jag har pratat med henne om att man inte kan vara rädd för allt som kan hända: man kan bli påkörd av en bil, råka ut för en bilolycka, eller bli bortrövad, men man kan försöka förhindra det så gott man kan, genom att titta sig ordentligt för innan man går över vägen, ha bälte på i bilen och köra försiktigt, och aldrig prata med eller följa med någon okänd som söker kontakt.

Usch, det är svårt! Det som hänt med Engla är så fruktansvärt, man kan bara inte fatta det....


Läs även andra bloggares åsikter om ,

Mini-träning

Ikväll har jag då försökt träna lite, precis som jag lovade mig själv igår. Jag gjorde lite utfall, plankor och knäböj, inte så himla engagerat, inte så himla länge - men jag gjorde det! Duktig va? Och förresten räcker det nog för att få träningsvärk imorgon..........



Läs även andra bloggares åsikter om

Min stora tjej

Maja var så duktig idag, hon tog med sig Olle hem efter skolan trots att hon inte "var tvungen"! Jag vill att hon ska ta med honom de dagar jag jobbar ända till 17 och Putte jobbar kväll, för jag vill inte att han ska få vara på fritids till 17.30. Men idag slutade jag redan vid 16, och hon tog med honom i alla fall. Snällt, min duktiga gumma! ♥

Idag tog hon med sig en kompis också, och det hade gått jättebra med Olle ändå. De är snälla mot honom, Maja och hennes kompisar! När jag kom hem satt de ihopknölade alla tre och kollade på film i Majas säng....


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Träning

Nu har jag suttit och läst bloggen Fitness för mammor ett bra tag och försökt hitta inspiration. Slutsatsen är enkel: Jag MÅSTE börja träna!! Som det är nu gör jag ingenting alls, jag är inte ens ute och går som jag har varit så duktig på i (korta) omgångar...

Promenader några dagar i veckan, träna framför tv:n på kvällarna... Hur svårt kan det va?? (fast just det, jag kollar ju knappt inte på tv, svårt att träna framför datorn kanske??)

De har hittat Engla!

Länk till Aftonbladet

Fy fan. Stackars lilla gumma.... och stackars föräldrar och anhöriga! Vet inte vad jag ska säga..... :-(

Hemma igen

Nu var vi hemma från vår lilla driving range/shopping-tur! Det  blev inte jättemycket shoppat, men jag klippte mig äntligen, det behövdes verkligen! Och så köpte jag nytt concealer-stick, som jag också behövt länge, och slingor till håret. När jag satt i frisörstolen och slingorna hölls upp såg jag nämligen hur otroligt ojämnt färgat håret var.... Och vad gjorde jag då? Jo, åkte hem och tog tag i det! Kanske inte så smart, för nu blir det väl lika ojämnt igen förstås..... ;-)

Det är ganska roligt vilka förutfattande meningar man har! Jag var på drop-in idag, och det var en kille och en tjej som klippte. Jag hoppades så klart att jag skulle få komma till tjejen! Jag har liksom aldrig klippt mig hos nån kille, och jag bara tror att de inte kan lika mycket! FEL, så klart! Jag fick klippa mig hos killen, och han var minsann jätteduktig, jag blev jättenöjd!

Vi åt inte på Ikea, utan där, på Köpstaden. Helt sanslöst vad dyrt det var, eller är det vi som vant oss vid Ikea-priser månne? Det kostade i allafall 330 idag, mot ca 160 som vi brukar betala på Ikea. Och det är dessutom godare på Ikea!!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Shoppingdag

Har ätit frukost, och ska hoppa in i duschen nu!

Idag ska barnen åka till en driving range med sin pappa, och slå lite golfbollar! Och för att mamman också skulle bli nöjd, kom Putte på att vi kan åka över bron till driving rangen som ligger precis vid ett köpcenter! Och så släpper de av mamman där, så kan hon shoppa under tiden! Alla glada och nöjda!

image37

Efteråt kanska vi åker till Ikea, vårt favoritmatställe, och äter också!

Så sitter jag här igen...

Vi har kollat på Körslaget, fasen vad tråkigt att Agnes åkte ut! Jag hade hoppats på Linda, Markoolio eller Cans. 

Nu har barnen somnat, och Putte la sig i sängen och kollade på nån jättespännande tävling i golf! Det var jag inte så intresserad av, så jag satte mig här istället. Jag har gjort en ny header, och tänkte fixa lite vårfärger i bloggen! Så jag lär väl bli sittande här ett tag.... ;-)


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Mmmm..

Vilken tur jag har som har en man som är så duktig på att laga mat! ♥ Idag blev det kycklingfilé på bädd av blandad svamp och purjo! Mmmmm, gott! Det är bara Maja som inte uppskattar sån mat; för henne ska det vara kycklingfilé utan nån "konstig" smak, och ingen sås.... Men vi andra tycker ju inte det är så hemskt kul.....

Ikväll ska vi se på Körslaget och äta chips med dip, Olles och min favorit!


Vår lördagsångest

Vi har nån slags lördagsångest i vår familj. När det äntligen blir helg, som vi alla sett fram emot så mycket, så har vi plötsligt inga idéer och vet inte alls vad vi ska hitta på! image71 Det slutar med att alla blir sura och börjar bråka med varann istället, och det var ju inte precis vad vi hade tänkt göra när vi äntligen är lediga tillsammans...

Så har vi haft det två lördagar i rad innan den här, men idag tycker jag att vi har klarat oss ganska bra! Inte för att vi har hittat på nåt särskilt, men alla har varit vänner i alla fall, och haft det mysigt!

Hittills har detta hänt:
- Maja tappade en tand vid frukosten
- Olle har lärt sig maila
- Jag har tvättat och bråkat med vår inspelningsbara dvd - den är sinnesstörd!
- Maja och Olle har handlat, och nu håller Putte på med mat
- Vi har ätit alldeles för mycket godis
- Vi har laddat ner en film som vi ska se sen


Jag älskar min lilla familj så mycket!


Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Fredagsmys

Ikväll började fredagsmyset ganska tidigt, för Putte ska iväg och bowla med jobbet. Så nu har vi just ätit grillad kyckling med sallad, frukter och pommes pinnes (coleslaw för mig). Supergott!

Resten av kvällen får barnen och jag mysa med godis istället, och det ska vi nog stå ut med! :-) Vi ska se Talang 2008, Maja älskar det, och sen blir det Berg flyttar in, det tycker jag om! Olle bryr sig nog inte så mycket om något av programmen... Han somnar nog ganska snart efter åtta om jag känner honom rätt!

Haha, Maja och jag har suttit och lekt med en sida som heter taaz.com. Där kan man styla sig själv; frisyr, smink, bleka tänder osv... Riktigt kul! Så här fin blev Maja!

image70


Jag har inte kunnat göra min bild än, för sidan började sega. Men nu ska jag ge mig på det igen!




Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Hopp om livet!

Faktiskt så känner jag mig piggare nu i eftermiddag! Härligt! Nu är det hopp om livet igen.... ;-) Visserligen är hostan kvar, men jag känner mig inte sådär jobbigt trött som tidigare.

Maja och jag har varit och tvättat min bil (nästan meningslöst, det är massor med svarta prickar kvar överallt!) och handlat till fredagsmys. Här är Maja när hon satt i biltvätten och låtsades vara rädd:

image69
Min knasa-fia! ♥



Läs även andra bloggares åsikter om ,

Fest inställd

Jag är bjuden på fest imorgon hos Carro, men jag känner att jag inte orkar... Jag kan inte börja med att gå på fest efter en hel sjukvecka, jag tror inte jag pallar det.... Lika bra att stanna hemma och vila upp sig, så att jag kan vara pigg nästa vecka!


Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Utvecklingssamtal

I morse var jag på utvecklingssamtal med Olles fröken! Hon frågade igår, och jag sa att jag kan gärna ta det idag eftersom jag var hemma. Annars brukar jag inte lyckas få vara med på sånt, Putte brukar få gå. Och den fröken var lika hostig som jag, så det var helt okej för henne om jag hostade lite! ;-)

Det gick bra för min underbara lilla kille. Han är skötsam, duktig och självständig. Tyvärr har de problem med ett annat barn, som skapar otroligt mycket konflikter och är riktigt elak. Det pratade vi en hel del om. Alla blir ju drabbade, även om de är snälla själva. Sånt är så himla himla tråkigt! Barn ska inte behöva känna sig rädda för nåt annat barn....

Jag fick också reda på att Olles klass kommer få två frökar i ettan. En fröken var klar och det blir Majas fröken! Henne har vi ju tyckt om under de tre år hon haft Maja, så det kommer nog bli jättebra!

Nu är jag hemma, hostigare än någonsin. Tänk att man inte klarar av att prata med folk! :-(


Läs även andra bloggares åsikter om ,

Ännu en dag

Ännu en hostdag är slut. Fan vad jag är trött på detta nu! Jag hostar hela tiden, och så är jag också sugen på nåt hela tiden! Skitjobbigt! Jag har klarat mig idag med hjälp av halstabletter, tuggummin, frukt, nötter osv, men imorgon kväll ska jag fasen unna mig godis!! Och det ska bli så gott, så gott! :-)

Barnen hemma

Nu har jag hämtat mina underbara små! Till och med Maja fick sällskap hem idag; Olle och jag cyklade till skolan, och på hemvägen fick hon skjuts av mig. Hon blev så glad! Det är inte så ofta man kan göra så, vi jobbar ju alltid hela dagarna annars! Så man får passa på när man är hemma, om man orkar....

Hostan sitter kvar, den skiten! Jag har just bestämt att jag ska vara hemma imorgon också. Mysigt med barnen visserligen, men jag hade hellre känt mig lite piggare!

Torsdag

Så, nu har jag suttit och surfat i en timme, sen jag lämnade barnen i skolan, och nu är det nog dags att hoppa in i duschen.

Jag orkar fasen ingenting, min kropp är helt slut! Den här infektionen tyckte jag verkligen inte om!! :-( När jag väl blir pigg igen så ska jag vara så tacksam, så tacksam varje dag för att jag får vara frisk!

Haha, så tänker man alltid när man är sjuk, men sen tar det ett par dagar, så tar man det för givet igen! ;-)



Goa jobbarkompisar som hör av sig tycker jag om! Man blir så glad när någon saknar en på jobbet! :-)

Tävling!

Är du sugen på att vinna en prenumeration? Designadinblogg.se har just nu en tävling, där du kan välja vilken tidning du vill att prenumerera på! OM du vinner förstås.... ;-)

Kolla in här:


Engla

Vad har egentligen hänt med Engla?? :-(

Jag tycker det är så fruktansvärt att man inte ska kunna släppa iväg sin 10-åring till kiosken.... Jag har själv en tjej som säkert är född samma år som Engla, och det som hänt är så oroligt hemskt! Jag kan bara försöka förstå hur Englas mamma mår just nu..... FY FAN!

Onsdag

Jag är hemma från jobbet idag med. De två sista nätterna har jag kunnat sova, men idag när jag vaknade var jag ändå helt slut! Jag gav barnen frukost och skjutsade dem till skolan, sen gick jag hem och la mig på soffan och somnade. Putte ringde 9.30, pratade med honom en stund, sen somnade jag igen. Sen knackade min moster (granne) på dörren vid 10.30 och lämnade posten, efter det bestämde jag mig för att äta frukost. Sen såg jag ett inspelat Medium, hoppade in i duschen, och cyklade för att hämta Olle. Han ville ha en kompis med sig hem så nu har jag två söta 6-åringar här hemma. Men de sköter sig ju själva som tur är.

Jag känner mig hostig och nästan yr fortfarande, så det är nog dags att sms:a chefen om att jag inte kommer imorgon heller... Är ganska trött på att vara så här slut! Men men, det går väl över....

Hosta hosta hosta

Jag ska inte klaga hela tiden, men jag hatar verkligen min hosta. Det finns de som har det 1000 gånger värre än vad jag har det, men just nu tycker jag ändå väldigt synd om mig själv.

Inatt har jag fått sova i alla fall, underbart! Men ändå känner jag mig helt slut och alldeles tung i kroppen idag... Blä.

Barnen har varit hemma hos mig idag, eftersom de har haft studiedag. Men imorgon blir det skola igen för dem, och jag får vara hemma själv och försöka bota min hosta.

Den där Dinaminten gjorde inte så stor skillnad, tycker jag nog inte.... Inte mer än en hederlig kopp te gör, och det är ju inte så värst mycket faktiskt. Te, det blev jag sugen på nu! Jag ska nog gå och göra mig en kopp!

Påminnelse i mobilen

Vad skulle jag göra utan mina påminnelser? Maja ville att jag skulle spela in reprisen av Glasklart från i fredags, och den går i repris ikväll 23.20. Så redan när jag såg det i tv-tidningen i lördags, la jag in i mobil att jag skulle ställa in timern ikväll. Så nu vid 22 pep mobilen till. Tror ni jag hade kommit ihåg det annars? Never

Jag älskar min mobil! ♥

Min söta lilla gubbe

Ikväll efter att Olle gått och lagt sig och vi redan sagt godnatt, ropade han på mig. Jag gick dit och då frågade han om jag inte kunde ligga där en stund. Jag är så dålig på att göra sånt, på kvällarna har jag själv så mycket att göra när väl barnen kommit i säng; duscha, göra matlåda, hinna se nåt på tv eller sitta vid datorn osv. Men ikväll hade jag faktiskt inget särskilt för mig, jag ska ju inte ens till jobbet imorgon, så jag la mig hos honom.

Det var så gosigt, såna stunder är värt allt i världen!!! Det sista han sa innan han somnade (vilket för övrigt tog 3 minuter), var: Du är världens bästa! Min älskade lilla gosepojke!

Hemma

Ja, jag gick hem tidigare idag, jobbade bara till lunchen, sen gick jag hem. Det är för jädra jobbigt att sitta och svara i telefon när man behöver hosta var 10:e sekund.... Jag hatar verkligen att ha hosta!!

Efter jobbet åkte jag till Life och köpte en hosttablett som hette Dinamint. Expediten sa att den var bra mot rethosta. Det känns bättre nu än på jobbet, men jag vet inte om det är Dinaminten eller om det är att jag varit hemma och sluppit prata som gjort det.

Jag ska i alla fall vara hemma imorgon med och vila halsen!

Sjuk på jobbet

Jag sitter på jobbet, och hostar och hostar. Jag blir galen! Vad ska hosta vara bra för?? Egentligen fattar jag inte varför jag är här... Men det blir ju mindre karens ifall jag klarar en del av dagen i alla fall. Men jag mår verkligen inte bra, så efter lunch åker jag nog hem tror jag! Kanske tar en sväng om Life-butiken för att köpa nåt litet hostpiller också.....

Söndag

Jag har sovit skitdåligt inatt pga hostan, jävla, jävla skit! I morse var barnen så snälla och gick upp själva och lekte, så då somnade jag om och sov en stund, till 9.45 eller nåt. Skönt!

Min älskade pappa ringde och frågade om han skulle byta däck åt mig, och det tackade jag ju inte nej till! Han brukar faktiskt få sköta det åt mig, jag har aldrig lärt mig det, och min make är faktiskt lite lat, så han byter bara på sin bil! ;-) Fast jag tror att pappa tycker det känns bra att sköta om mig lite, för det är alltid han själv som frågar, det är inte jag som propsar alls!

Sen städade vi lite, och vid 14 fick vi mat hos mamma och pappa. Vi var där i lite över två timmar. Jag mår inte bra, jag hostar ju så fort jag försöker prata och vara trevlig! :-(

Jag har tänkt att jag ska jobba imorgon, men det är nog inte säkert att jag orkar hela dagen. Och om jag sover skitdåligt inatt, så kanske jag skiter i att gå överhuvudtaget. Vi får se hur natten blir.

Nu ska jag se inspelat "Spårlöst"!

Förbannade hosta

Usch, jag mår inte alls bra! Det gör ont i bröstet, och jag hostar och hostar. Fy tusan, det var inte så här jag hade tänkt mig min lördagkväll...... Jag har typ en grad i feber, 37,8, så det är nog ingen fara, men jag känner mig helt SLUT! Jag har till och med sovit en stund på eftermiddagen, och det är sånt jag aldrig gör annars!!

Nej, nu ska jag nog hoppa in i duschen, så kanske jag känner mig lite fräschare. Efter det blir det Körslaget, och sen en polisfilm: Tatuerad Torso.

9-åringar

Är alla 9-åringar som min? Oftast världens bästa unge, men också väldigt ofta sur och tvär. Jag trodde att sånt kom mer i tonåren... Hon envisas med att prata tyst och mumla så att man får säga Va? typ 50 ggr om dagen, och dessutom låta arg och tjurig, det lilla man hör alltså.

När vi städade hamsterburen nyss lät hon typ så här: *suck*, mummel, ¤%§#¤ mummel, tråkigt, *suck*, varför ska jag..., men du sa ju.... *suck*, *pust*, *stön*

Men en sak är alltid sann, och det är att jag älskar henne mest av allt i hela världen!!

Ingen lockig Hanna, nej

Haha, det där med locktången blev ingen succé! Jag såg ut som en tok, som en vilde med burrigt hår, eller som ett lejon med väldigt rufsig man! Det slutade med att jag blötte ner håret när jag hade 15 minuter kvar til festen, och plattade det som vanligt....

Hanna som var så himla fin, men hon har nog lite tunnare hår, eller så är hon bara mycket bättre på att styla hår, helt enkelt! :-) Men det var ju jättebra att jag fick testa den, för nu vet jag att jag inte ska köpa någon sån själv. Tack gumman för lånet! ♥

Idag ska jag locka mig!

När jag var på fest hos Carro sist, så kom Hanna dit och hade nya jättefina lockar! Hon hade köpt nån ny slags locktång, som verkade jättebra!

Vi har pratat om att jag kunde låna den nån gång innan jag i så fall köper en egen, och idag blev jag sugen på att testa! Jag ska ju på fest ikväll eftersom våra granntjejer fyller år, och det kunde vara häftigt med ny frisyr!

Så jag frågade världens bästa Hanna, och då skickade hon sin bästa Tobbe ut hit till jobbet med den! Snacka om service! Ni är BÄST, ni två!!


Min stackars bil!

Jädrans skit, jag trodde inte att bilens besök på verkstad skulle bli dyrt! Men det var drivknuten som var slut och då måste man tydligen byta hela drivaxeln... Den kostade 3000, och arbetet kostade 900, så det var ju inte så kul!

Men men, vi måste ju ha två bilar, och det är inte så mycket att göra åt saken. Bara betala och se glad ut! :-D

Cocoo-reklam

Nu har jag tagit bort min Cocoo-reklam.... Känner mig lite taskig, för Coco verkar vara en urtrevlig tjej! Men jag retade mig på att jag fick göra mina inlägg så smala, för att hennes annons skulle få plats på sidan.... Så nu tycker i alla fall jag att det ser bättre ut! :-)

För att inte Coco ska bli ledsen gör jag lite reklam här istället: Gå gärna in och titta på smycken på Cocoo.se!

Kväll igen

... och ikväll tänker jag inte skriva här att jag ska gå och lägga mig tidigt, för det brukar ju inte funka ändå! :-)

Jag har fått hosta, riktigt jobbig rethosta! Jag har nog blivit smittad av Kalle, som jag lär upp, han har hostat hela veckan... :-( I eftermiddag gav han upp, då gick han hem sjuk och ska stanna hemma imorgon.

Ikväll gjorde jag plättar till barnen, och tonfiskgryta med bulgur till mig! Mums! Det blev över också så att jag kan ta med mig till jobbet imorgon. Perfekt!

Nu ska jag sätta mig och titta på "Du är vad du äter" tillsammans med mina två underbaringar! Bäst i hela världen är de! ♥

Tidig kväll igår?

Haha, tror ni att jag kom i säng tidigt igår då? Nej. Ingen idé att jag försöker fler kvällar, jag misslyckas ju bara! Men jag såg i alla fall Top Model igår, samtidigt som jag åt kvällsfil, och sprang omkring och fixade i reklampauserna!

Min Linn och jag skulle gå på bio tänkte vi,  men när vi väl bestämt oss så fanns det inget att se! Vilket i-landsproblem! Så nu kanske det blir träff hemma hos henne istället, antingen hyr vi en film eller så skiter vi i film och blarrar en massa bara!

Nån som har tips på en bra film, drama tycker vi om, med kärlek, skratt och gråt! :-)

Onsdag kväll

Dagarna går så fort, fort just nu!!

På jobbet lär jag upp Kalle, det går jättebra så han sitter redan själv och svarar. Imorgon blir det nog att jag sitter på egen plats bredvid honom och svarar jag också. Det ska faktiskt bli ganska skönt, det är alltid lite jobbigt att sitta på pass hela tiden och lära någon.

Efter jobbet åkte jag snabbt till Maxi för att lämna tillbaka vårskor jag köpt till Olle (de passade inte), och sen handlade jag i racerfart. Jag tog inte ens nån kundvagn utan sprang omkring med två pappkassar. Överfulla, och skittunga förstås! Att jag aldrig lär mig: Man går inte in på Maxi utan kundvagn!!!!

Varför jag handlade i racerfart, var för att Maja var ensam hemma och Olle var hos mormor och morfar. Sen körde jag till bilverkstaden med min kära Clio som behövde lite omsorg, och där blev jag upphämtad av morfar och Olle. Pappa skjutsade oss hem, och väl hemma var ju klockan redan 18.15! Och så lite mat, och lite uppackning av varor.... Så är det snart kväll ju!

Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag kan lägga mig i min säng och kolla på Top Model vid 21! (Igår skulle jag ju kolla på House i sängen, men det blev inget av med det. Jag kom i säng 22.30 istället, utan att ens ha satt på tv:n. Så nu gör vi ett nytt försök!)

Trött

Oj oj, ikväll blir det en tidig kväll känner jag! Både barnen och jag är supertrötta! Ska lägga mig i sängen redan till House och kolla på det kl 21. Och barnen ska ligga senast 20.30!

Nu måste jag lägga till lite länkar här hos mig, jag har fler vänner som har börjat blogga, kul!

CYPERN!

Nu har vi bestämt vart vi ska åka! Det blir Cypern! Här är en länk till hotellet vi ska bo på. Det ska bli så underbart!

Den 15/9 är det dags!!

image68

Tillbaka!

Oj, det gick visst inge' bra med den här migreringen till ny plattform för blogg.se! Men nu är vi tillbaka på den gamla igen, hoppas att det funkar bättre nu!

Jag har haft så mycket saker i helgen som jag ville berätta för bloggen, men nu har jag förstås glömt allt.... ;-) Det kommer nog tillbaka igen! :-)

En sak som jag har tänkt på, är i fall jag ska börja lägga in lite GI-recept här? Det blir en egen kategori i så fall. Jag har hittat så mycket underbart god mat sen jag började med GI-maten, och jag skulle vilja dela med mig!

På tal om GI, så går det bra med dieten. Dock har jag inte gått ner något mer, antagligen för att jag inte rör på mig något, men också för att jag tillåter mig att fuska en del på helgerna... I helgen blev det både godis och vin! Men vad gör det, jag mår ju bra nu; är pigg, sover bra osv. Det är värt minst lika mycket som att gå ner 3 kg till i vikt!

RSS 2.0