Me & I

Jag har varit på Me&I-party ikväll. Kläderna var jättefina faktiskt och verkade ha bra kvalité. Men alltså, vem betalar 360 kr för ett par canvasbyxor till ett barn??? Inte jag i alla fall! Jag köpte pliktskyldigast en jättefin tröja, den kostade 230:-, och på KappAhl hade jag säkert kunnat köpa en typ likadan för 79. Nej nåt mer sånt party behöver jag nog inte gå på.

Lager på lager...

Det är modernt va?

Iså fall kommer jag vara jättemodern i år. Jag har nämligen redan linne, top och stickad kofta på mig på jobbet, i AUGUSTI! Tänk vad många lager jag ska ha när det är höst, och vinter.... *brrrr*

Hektiskt

Idag har det varit en hektisk dag på jobbet, fyllt av intervjuer, möten och ännu mer möten. Men dagen går ju fort i alla fall!

Maja var lite sjuk på morgonen och fick stanna hemma hos mormor. Men på eftermiddagen hade hon vilat upp sig och var ute och sprang igen! Så det var nog ingen jättefarlig sjukdom....

Idag när min mamma hämtade Olle när han slutade 12.30, stod han tillsammans med ett gäng andra små killar ur klassen. De skulle precis börja spela fotboll, och Olle skulle vara målvakt, för han hade aldrig provat det. Men han hann inte, för han skulle ju följa med mormor hem. Men jag blir så lycklig när jag hör att han lekte med de andra, för allt Maja har rapporterat är att han brukar vara för sig själv på rasterna, men se nöjd ut ändå. Och själv säger han också att han inte brukar leka med någon särskild. Därför känns det så skönt att han verkar börja lära känna de andra nu. Tror jag det att det inte är så lätt i början, med 20 nya ansikten... Men idag hade han lärt sig namnet på 3 till sa han!

Rödbeta

Hahha, när jag varit och tränat Easyline, så är jag helt färdig, och genomsvettig. Men det värsta är att jag ser ut som en tomat i ansiktet! Totalt högröd, och det sitter i även efter duschen, kanske en timme efter att jag tränat! Putte säger att jag ser helt blodsprängd ut, snyggt eller?

Det kanske blir bättre när jag får lite bättre kondition? Hoppas kan man ju....

Usch vilken morgon...

Såna här morgnar skulle det vara skönt att inte ha fler av! Jag som trodde att det skulle lugna sig något när jag äntligen fick lämna barnen på SAMMA ställe igen....

De var förstås jättetrötta när jag tog upp dem, men Olle piggnade till hyfsat fort och började babbla som vanligt. Maja däremot har en tendens att vara TJURIG när hon är trött, och så var det idag. När hon gjort sig iordning skulle hon ta på sin jacka över sin huvtröja. Då blev hon förbannad för att hon inte kunde dra dragkedjan ända upp. Hon sa: Jag stryps! och var jättearg! Då sa jag att hon inte behövde dra upp hela vägen, men då skulle hon frysa, sa hon... Hon höll på en bra stund, och jag såg minuterna ticka iväg...  Till slut slängde hon jackan och gick utan. Halvvägs till bilen kom Olle på att det var så kallt så han ville ha VANTAR! Det hade jag ju inte förberett, så när vi gått tillbaka så fick vi rafsa en bra stund efter två likadana. Vi lyckades inte bra, till slut blev det en mörkgrå och en ljusgrå, men det var han nöjd med. Under tiden passade Maja på att byta tröja, så att hon kunde ha jackan på sig trots allt....

Så, alla nöjda, och 10 minuter försent lämnade jag sötingarna på fritids. Och mamma hann också (nästan) i tid.


Så var det måndag igen

Och vad hittar man på då? Jo man lämnar sina söta små barn till skolan, sen åker man till tandläkaren för att kolla om det minsta söta barnet har glömt sin fleece där, men icke. Sen jobbar man hela dagen, ända till 18, med att utbilda Sofia från Rockneby. När man kommer hem äter man havregrynsgröt, går ner i förrådet och hämtar upp dockhuset, ställer upp dominobrickor i en jättelång rad som Olle kan välta, och sen går man in till grannen och installerar deras nya dator IGEN, eftersom den andra gick sönder och byttes ut idag.

Japp, det är en helt vanlig måndag det. Nu ska jag gå och sova.

Söndag

Idag har Linn och hennes flickor varit här. Mycket trevligt att få blarra i några timmar!

Sen har barnen följt med mig och tränat. Jag lovade dem att om vi var själva där, skulle de få prova att gå på rullbanden. De vill så gärna det. Men det var mycket folk där, så det blev inget med det. Barn får ju egentligen inte vara bland maskinerna, utan bara sitta i ett fåtöljrum och vänta på mig. Så det fick de göra idag, och jag bara tog några maskiner för att de inte skulle behöva vänta.

Sen skulle vi cykla till skolgården, och leka på den nya jätteroliga klätterställningen. Den var så full med ungar under skoltid, så ingen av mina barn hade vågat sig dit. Men idag var det några som hade tänkt likadant som oss, så vi var inte ensamma där heller. Då blev det att cykla till skogen istället. för att Olle skulle få äta några blåbär. Det var gott, tyckte han. Alltid något.

Soffpotatis

Ah, ganska skönt med en lugn lördagkväll! Det har varit mycket fester, släktträffar osv i sommar. Nu är ju faktiskt semestern slut, och det är skönt att lugna ner sig lite.

Idag  har vi varit och bowlat med barnen och en kompis til dem. Det var kul, förutom att Maja var sur (som vanligt). Fattar inte vad det är med henne ibland! Ok, det gick dåligt för henne, men hon blev förbannad när vi försökte hjälpa henne också... Efteråt fick vi glass av farfar i bowlinghallen, då tinade hon upp lite.

Jag var och tog ut 3000 från Sparkassan på Coop idag. Jag brukar inte röra de pengarna, men nu är jag så pank som jag tror att jag aldrig har varit förut. Lönen var skitlåg också, för jag hade varit sjuk en vecka och föräldraledig en. Så det var ingen hit. Men nu klarar jag mig förhoppningsvis ett tag till.

Imorgon kommer min Linn, det ska bli trevligt. Funderar på om jag ska åka och träna på fm, det hinner jag ju faktiskt innan hon kommer. Men jag får se om jag tar mig dit.

Tyvärr...

men idag kan jag inte gå. Jäklans easyline.

Skolstart

Barnen har börjat skolan idag. Det var lite nervöst både kvällen före och i morse, men allt hade gått bra. Putte var med Olle eftersom det var första dagen i förskoleklassen, men han kunde gå hem redan efter 45 min.

Och snart börjar skolan för alla mina kära kollegor som kommit in på skola... Det kommer inte bli samma sak på jobbet utan er!

Easyline

Var på mitt första pass Easyline idag! Riktigt jobbigt var det, men kul! Hade nog aldrig trott att JAG kunde svettas så att det rinner i pannan på mig, men jojomensan!!

Ricke picke pö

Vår fd katt alltså. Han kommer tillbaka och kommer tillbaka... Sen jag skrev om det här sist har han kommit tillbaka två ggr till, senaste gången idag! Putte tror att han tycker om att åka bil, så att han kommer till oss för att  få sig en bilrunda!

Trasig dator

Jaha, igår gick vår nya laptop sönder! Den fick tuppjuck och stod bara och startade upp hela tiden, utan att komma längre. Putte blev tokig, och ville aldrig ha en Acer igen! Han åkte tillbaka till OnOff med den, och bytte till en Packard Bell. Visst, det var väl bra, bara det att skärmen var bara 12"! Herregud vilken liten text det var!! Jag kommer få ögon- ja inflammation eller nåt- av att titta på den! Men Putte tyckte det var skitbra, han tyckte den andra hade varit lite stor ändå. Det tyckte INTE jag, den var precis lagom.

Så nu har vi alltså en pytteliten dator hemma, men Putte är i alla fall nöjd! Och jag får väl köpa ett förstoringsglas eller nåt...

Tillbaka...

Japp, nu sitter man här igen. På jobbet. Och det har inte blivit ett dugg roligare än innan semestern.

Dessutom är mina andra tre familjemedlemmar hemma och är lediga, så då var det ju extra roligt att gå hit idag. NOT.


Sent igår kväll ringde en ledsen Maja och ville inte sova över i klasskompisens bod. Så det var bara att klä på sig igen och iväg och hämta henne. Jag som hade somnat så gott! Som tur var lyckades jag somna om sen.

Träning ikväll! Får se om jag kommer med på nåt pass, jag är reserv, annars blir det styrketräning.

Sliten

Idag är jag sliten, men det är det värt! Släktträffen var superrolig!! Vilka underbara släktingar man har! Gamla och unga, alla hade vi nog jättekul!

Själv var jag hemma efter 2 nån gång, så idag är jag ganska trött! Men det är nog inte bara därför, det har nog också att göra med att jag TYVÄRR ska börja jobba imorgon! Fy tusan vad det ska bli trist.... En härlig semester är över, nu är det dags för vardag igen!

Inatt sover Maja över hos en klasskompis! Hon har bjudit alla tjejerna i klassen, de skulle sova ute i en bod! Det blir nog mysigt, kan tänka mig att de har jättekul nu!

Släktträff

I eftermiddag/kväll ska vi på släktträff igen! Nu är det alla mammas fyra syskon med familjer, barn och barnbarn vi ska träffa. Det brukar vara jättetrevligt! Kruxet är bara att vi måste cykla dit, det är väl ca 2 km härifrån, och det blir jobbigt att få hem barnen sen.... Det är inte så kul att cykla när man är trött.... Men förra året åkte min Putte hem med dem tidigare, och jag kunde ändå vara kvar på festen till sent. Vi får se hur det blir ikväll. Samtidigt vill jag ju ha Putte med!

Tränat!

Ikväll har jag varit iväg och tränat första gången själv. Det kändes bra, äntligen är jag igång!

Buäähh, bara TRE dagar kvar tills min älskade semester tar slut! Det känns ruttet att gå tillbaka till jobbet... Men det är bara att ta nya tag: försöka vara positiv och söka andra jobb som f*n!!!

Glöm inte blogga!

Jag är inne på så mångas bloggar varje dag, och kollar om det är något nytt roligt skrivet. Men nej. Vad gör ni folk? Varför uppdaterar ni inte era bloggar? Jag måste ju ha nåt att läsa jö.....

Kolla tex mina två kära fd kollegor, som jag har i mina länkar. Vad gör de liksom? När uppdaterade de senast....?

Sådär!

Första träningen avklarad på Malkars, och det kändes bra! Jag fick ett eget träningsprogram och vi hade en genomgång av maskinerna. Man ska göra 10 repetitioner x 3, men idag gjorde jag bara en rep av alla maskiner, eftersom hon visade mig. Men, jag kan ändå tänka mig att jag är ganska mör i kroppen imorgon!

Jajamen!

Ikväll har jag äntligen tagit tag i mitt liv! Jag har varit på Malkars och bokat en tid för provträning! Så imorgon kl 18 är det dags, då ska jag börja mitt nya träningsliv!

Krull

Alltså, jag hatar den här jävla luftfuktigheten! Det är hur svettigt och kladdigt som helst, och dessutom så får jag krulligt hår när det är så här fuktigt! Bläääääää.

Tröttdag

Ja herregud vad trött jag har varit idag! Det är skitjobbigt att ha släktträff och sen åka direkt till Hanna & Tobbe på inflyttningsfest! Men trevligt var det i allafall, båda delarna!

Stackars Putte, han börjar jobba imorgon.... Han har lite ångest, men han jobbar faktiskt bara en vecka och sen är han ledig en vecka igen!

Jag har EN vecka kvar, sen är livet slut, eller semestern var det kanske. Men det känns ruttet att gå tillbaka till jobbet, jag VILL INTE! Blä.

Ölands djurpark!

Jag var ju inte så jätteglad på morgonen idag, i alla fall inte lika glad som barnen. Ölands djurpark är ju ingen hit direkt, men visst ställer man upp för att de ska få åka dit... Äcklig mat har de där också, så man måste ta med sig både mat och fika. Men detta var snabbt fixat med pizzarester från igår, och så stekte jag till några plättar.

Men det blev faktiskt en mysig dag! Vi hade med oss Nettan och tjejerna också, och vädret var helt perfekt! Lite lagom varmt, och det var inte särskilt mycket folk där heller. Tjejerna underhöll sig ju själva, och Putte och jag turades om att följa med Olle till de karuseller han ville åka. För det var ju självklart mest karusellerna som gällde... Djuren är ju inte sååå intressanta....

Trötta och nöjda var vi hemma här vid halv sju. Ikväll somnar vi nog gott, djurparken tröttar definitivt ut en!

Ikea

Idag har barnen och jag varit på Ikea, och kom hem med en massa braiga saker! Visst, ganska onödigt, men kul är det att shoppa!

Vi köpte nattduksbord till Olle, 5-kronorsormbunkar, blå kaffeservis, 2-kronorsmuggar, ny utedörrmatta m.m. Roligt!

Snart kommer nog Putte hem från golfen och då skulle han ta med sig kebab! Det är ju rixfm-festival ikväll, men vi stannar hemma. Vi var där förra året och såg inte ett skit, jag fick bara ont i axlarna! ;-)

Slapp-dag

Idag vet jag inte riktigt vad jag gjorde, men dagen gick ändå.... Så är det ibland på semestern, och det är ju så skönt att känna att man FÅR slappa bort en dag!

I eftermiddag har vi varit hos golfvänner till Putte och deras lilla ettåring My. Hon var så himla go, barnen tyckte hon var så rolig! Hon charmade oss totalt... Vi fick både fika och senare korv med bröd där, så vi blev kvar ganska sent.

Imorgon blir det nog ännu en slappdag, det är underbart med semester!

Har pratat med Elin idag, hon berättade att en assistenttjänst snart skulle lysas ut på hennes jobb. Den ska jag hålla utkik efter!

Jobb

Alltså, jag har två veckor kvar (nästan) av denna underbara semester, men jag vill ALDRIG att det ska ta slut! Speciellt inte när jag vet att jag ska tillbaka till mitt vanliga tråkiga gamla jobb... Jag VILL inte!

Jag önskar att jag kunde få något av de andra jobben jag sökt!

Jag önskar att jag kunde gå ner i arbetstid, och få mer tid hemma med mina barn!!

Första dagen på stranden!

Helt otroligt, det är augusti, och vi har varit på stranden första gången för i sommar idag! Jag och barnen har fortfarande inte badat... Putte doppade sig, men barnen var bara i till magen, och jag var inte ens nere vid vattnet... Jag låg och läste i min superspännande Stieg Larsson-bok istället! :-)

Imorgon kväll är det bowling som gäller igen, efter mycket tjat från Olle. Vi tar med oss mormor och morfar också, det ska bli kul.

Jag har lovat mamma att göra tipsrunda tills på lördag, när det är släktträff! Måste nog sätta igång med den nu!

Jag tänder ett ljus...

För Lisa & Mickes lilla pojke som inte fick leva...

image13

Jag tror att jag bestämt mig.

Ja, jag har nog nästan bestämt att jag ska köpa träningskort nånstans! Jag måste det, visst är det skönt att ut och gå med stavar, men jag behöver MERA!

Det blir antingen Friskis och Svettis, eller Malkars i Lindsdal.... Malkars är ju MYCKET dyrare... Men smidigare när man åker hem från jobbet... Jag ska kolla upp priser och räkna lite på det.

Äntligen!

Tappad tand, det var på tiden!

image12

Grillfest!

Ikväll blir det grillfest med grannarna! Det ska bli kul!

Jag har blivit kommenderad att städa, för Putte är på folkrace med båda barnen + en kompis. Och så hamnade jag HÄR, är inte det typiskt?! Dags att ryka igång nu tror jag! Äckliga döda skalbaggar, dammråttor mfl, nu ska ni bort!

2 underbara veckor kvar av semestern! Hur gutt som helst!


Nytt jobb, igen

Nu har jag sökt ett jobb igen, alltså inte just nu på fredagkvällen, men tidigare idag! Ett jobb som säljkoordinator... Snälla, låt mig få ett annat jobb!!!

Boten Hanna

Boten Hanna försvann ganska snabbt, moderatorrollen var inget för mig. För mycket att hålla reda på, och för kravfyllt. Jag åååå'kade inte!

Borgholm

Igår var vi på glassutflykt i Borgholm. Det var jättemysigt, förutom att Maja var ganska sur hela tiden... Hon är det ofta nu för tiden, hon är väl inte i puberteten än, väl?

Vi åt glass, jag fick en banana split av mamma, dyrt och gott var det! Och säkert blir jag inte smalare av den heller!

Sen åkte vi ett rundturståg runt Borgholm city, det gick nog i typ 10 km/h. Det blev bilkö bakom och cyklarna kunde köra om hur lätt som helst. Men det var ganska skojigt!

image11
Vi var ganska ensamma, i vagnen efter satt.... ingen.


Och idag är det fredag, fralla på jobbet, och jag är INTE där! Jag har ju semester istället, i två härliga veckor till! Underbart! Ikväll ska vi äta grillad kyckling och exotiska frukter, ska bli smaskens! Imorgon kommer grannarna hit, för att grilla och dricka vin! Kul!

Vad är det här för skit?

Facebook is temporarily unavailable.

We are working on it...




*grrrrr*


Vår nya leksak!

image10

Acer Aspire 5104WLMi

RSS 2.0