Bio med tjejerna

Om en stund ska jag åka till stan och träffa Linn, Helena och Sofie. Vi ska ta en fika, och sen se "Benjamin Buttons otroliga liv" på bio. Jag har hört av många att den ska vara jättebra, så det ska bli kul!


Vet ni?

Nu är det fredagskväll!

Visst är det härligt?

Putte ska iväg ikväll, på pokerkväll inne hos Jonas. Barnen och jag får ha fredagsmys själva, men det ska nog gå bra.

Idag har Olle tagit bort sina stygn! Det gjorde lite ont på en del, tyckte han, men det gick ändå bra. Nu har han smala tejpbitar över såret, som skulle sitta i 5 dygn.

Trött

Uj, vad jag är slö efter jobbet! Har orkat hjälpa Maja med matteläxan, men nu ligger jag bara i soffan och "tar igen mig". Gött!

På jobbet är det full fart! Roligt är det när dagarna går fort! Igår började vi utbilda Am också, och det kommer bli jättebra, känner jag!

Men man blir trött i huvuvdet av utbildning, både hon och jag var nog rätt trötta när vi gick hem idag.... :-)

Imorgon ska Olle ta bort stygnen! Han är lite nervös för det, men det kommer nog gå jättebra! Och snart är det HELG!!!!

Snabb dag

Idag har det varit fullt ös på jobbet! Först mycket att göra på supporten, sedan var vi på möte med affärsteamet. På eftermiddagen blev det klart vem vi får in i A:s och min lilla grupp, det kommer nog bli jättebra! Hon börjar redan imorgon, så nu blir det utbildning för fullt! :-)

Utbildning har det varit även hemma. När jag hade ätit mat som min älskade make hade klar när jag kom hem, gick jag in till min granne tillika moster, och hjälpte henne att betala räkningar på Internet. Hon hade fått en dosa och har aldrig betalat så förr. Men det gick bra, med lite övning blir hon nog en fena på det där! :-)

Nu är jag trööööött, får nog slappa lite innan det är dags för Top Model!

Massor av läxa

Idag har Olle gått i skolan igen, det gick jättebra! När han kom hem hade han TRE matteböcker med sig hem... Jag tänkte att de hade skickat med honom massor att jobba ifatt, men han hade ingen aning om vad han skulle göra i någon av böckerna... ;-) Så jag fick ringa hans fröken och fråga. Det visade sig att han hade läxa till torsdag i en av böckerna, och de andra hade han bara råkat få med sig.... Skönt!

Min lille sötnos, han har inte så mycket koll! Men bättre att ta hem för mycket än för lite!

Söndagsslapp

Visst är det underbart med slappa helger, men nu börjar jag faktiskt bli lite rastlös... Barnen vill bara vara hemma, de är verkligen riktiga hemma-barn! Jag frågade om vi skulle hitta på nåt idag, svaret blev: Nää, vi vill va hemma. Och så sitter de (eller i alla fall Maja) i sina pyjamasar hela dagen och myser: spelar tv-spel, datorspel, ser på tv... Men men, de har ju fullt upp hela veckan med skola de också, så man förstår ju att de vill slappa på helgerna...

Nyss tog i alla fall JAG mig en tur hem till mamma och pappa! Barnen ville inte ens följa med, så de fick vara själva hemma! När jag kom höll pappa på att tvätta bilarna, så han hade avfettning även på min och spolade av med högtryckstvätten. Han orkade inte tvätta den, det fick jag göra själv sa han. Jag orkade inte heller idag, men det blev i alla fall en klar förbättring bara av avsköljningen! Nu ser man ju att bilen är silvergrå igen!

Vi fikade och blarrade lite, och jag lånade en ny bok, sedan åkte jag hem till kottarna igen.

Malmö-dag

Idag har min make och jag varit i Malmö! Jag skulle på mitt sista återbesök hos ögonkliniken, och Putte följde såklart med att han ville till Dormy´s....... ;-)

Mina ögon mådde toppen! Perfekt syn, allt helt läkt och de ser inte torra ut. Underbart! Så han sa att jag inte behöver komma fler gånger, nu är allt klart! Och så fick jag intyg till körkortet, så nu måste jag skaffa ett nytt som det inte är "villkor glasögon" på. Fattar ni, jag, som haft glasögon sen jag var 12 år, ser helt perfekt!

Barnen hade haft det bra här hemma. Medan Maja var i skolan var farfar hos Olle. När hon kom hem var de själva hemma med våra granntjejer, och det hade gått toppen! :-)

Idag kan Olle springa till och med, så nu är han nästan helt frisk! Fast såret kliar säger han, och det gör det nog när det håller på att läka.

Snart är det Lets´s Dance!

Min lilleputte

Min lilla älskling här hemma blir piggare och piggare, det är härligt att se! Nu kan han röra sig så gott som obehindrat, han sitter framför datorn och ligger på golvet och kör bilar som vanligt!

Ikväll ska han duscha för första gången sedan operationen. Det är han lite orolig för, han har fått för sig att det ska göra ont. Men när det väl är gjort så är jag säker på att han säger att det inte kändes ett dugg! :-)

Så var det tisdag

Idag har det varit fullt ös på jobbet! Det är fortfarande fullt upp att göra, och eftersom vi har varit borta på lite utbildningar, sjukhusbesök osv så tar det ett tag att jobba ifatt också. Men dagen går ju FORT när man har mycket att göra!

Idag fyller svärmor år! Putte och svärfar hade tänkt bjuda ut henne på lunch medan barnen var i skolan, men nu är ju Olle hemma och vilar upp sig, så farmor och farfar kom hit istället och hade födelsedagsfika. De var kvar när jag kom hem också.

Olle är mycket piggare idag. Han kan sitta upp och gå med NÄSTAN rak hållning. Skönt att det har gått så snabbt!

Forts Olles stackars mage...

Det blev inte bättre. Igår ringde vi sjukvårdsupplysningen, som sa att det lät som en typiskt blindtarmsinflammation, och att vi kunde åka direkt till akuten. Vi åkte dit, och mycket riktigt, blindtarmsinflammation konstaterades... Så igår vid 19 opererades han.

Vi fick ligga på sjukhuset inatt, både han och jag. Jag hade en bäddsoffa inne på hans rum på barnmottagningen. Allt gick bra, men han har så klart ont i snittet nu. Han får vara hemma hela veckan.

Min lille, tappre kille! Jag är så stolt över honom, han har varit så himla duktig!



Nyopererad liten kille på uppvaket
Jag älskar dig! ♥

Olles stackars mage

Olle var vaken igen igår kväll, och började få ont nedåt ljumsken på höger sida. Jag blev rädd att det var blindtarmen... Sen behövde han gå och kissa, men kunde inte??? Det hände flera gånger under kvällen. Sen somnade han tidigt.

Inatt kom han in och ville ha mer Alvedon, han hade fortfarande jätteont i magen, stackarn! Sen lyckades han somna om inne hos mig.

På morgonen kände jag att han var varm, och då hade han 38,5.  Han kunde äntligen kissa, men han sa att det gjorde ont i magen när han kissade. Men efter det blev det bättre i magen.

Nu, klockan 10, ligger han fortfarande kvar i sängen och bara blundar. Han har feber, magen är bättre, men han säger att det gör ont på höger sida.

Om det fortsätter får vi nog ringa till farbror doktorn... Men förhoppningsvis blir det "bara" vanlig influensa av det....

Klant-Hanna

När klockan började bli sent igår, så skulle jag som vanligt stänga av min mobil. Men då hittade jag den inte! Ringde i panik till min kära jobbarkompis som jag åkte med hem, men nä, i hennes bil var den inte heller.

Så det blev till att åka in till jobbet idag, lördag, och leta efter den. Den fanns inte på min plats, men som tur var hittade jag den mellan sätena på poolbilen vi hade haft igår! Phu, skönt att den kom till rätta! Man är ju helt lost utan sin mobil....

Putte var med och hjälpte mig och leta, och fick se min arbetsplats inuti för första gången. Inte så himla kul kanske, men nu vet han hur det ser ut där.

Sen åkte vi till stan och bytte lite kläder och shoppade nya lite snabbt. Barnen valde att vara hemma själva under tiden, så vi var inte  borta nån lång stund. När vi kom hem fixade Putte mat, och sen bakade Maja och jag chokladmuffins till kaffet! Mums!

Efter en stund fick Olle jätteont i magen. Han var jätteledsen och bara låg och gnydde, stackarn! Jag låg bredvid och försökte trösta. Till slut somnade han med en vetekudde på magen, så nu sover han en stund. Vi får se hur han mår när han vaknar. Antagligen får han ju maginfluensa... Så nu vet vi vad som antagligen väntar hela familjen... *uscha*

Fredagsmys

Ännu en utbildningsdag är till ända. Nu är jag rejält trött! Men efter en sån här lång dag av bilåkande och utbildning i massor var det så SKÖNT att komma hem till mina bästa 3!

Nu har vi ätit fredagsgott, tagit fram godiset och ska snart se Lets Dance!

Varit på utbildning

Lååång dag idag! Var hemifrån 12 timmar. Angelica hämtade mig 6.20 idag, sen bar det av till Karlskrona för utbildning. Svårt var det! Nu är mitt huvud fyllt av databas-programmerings-ord... och fortsättning föjer imorgon!

Olle har varit hemma i två dagar för att han varit så förkyld. Men imorgon får han gå igen, för nu verkar han piggare.

Maja kom hem med ett engelskaprov idag, som vi skulle rätta tillsammans (två småfel) och så skulle jag skriva under. Jag blir så imponerad av henne, tänk att min lilla unge kan skriva så mycket engelska! Helt otroligt! Hon som nyss var en liten tulta... Tiden går fort!

Uj vilken dag

Det är så sanslöst mycket att göra på jobbet nu! Det är kul, tiden går fort, men det är lite frustrerande när man inte riktigt hinner med allt man vill... Idag satt jag kvar i en kvart för att jag skulle hinna starta upp en ny kund, har nog aldrig hänt förut! Vi är en man kort också, när vi får in en till, så hoppas vi att det fungerar bättre.

Imorgon ska jag till Karlskrona på utbildning. Det ska bli kul, men jag blir hämtad hemma kl 6.20, och det är ju inte riktigt min grej, som ni vet....

Försov mig, igen!

Alltså, jag är helt sanslös på morgnarna! Jag vet inte hur jag ska göra för att komma ur sängen.

Idag var det inte klockans fel, idag var det mitt. Istället för att snooza när mobilen plingade första gången, så råkade jag stänga av. Då tänkte jag att jag bara blundar lite och går upp alldeles strax. Jo, tjena. Putte puttade på mig efter en stund och frågade vilken tid det var jag skulle gå upp. Jag tittade på klockan och den var 6.26! Jag behöver åka 6.30. Visst är det underbart?

På något sätt hann jag i alla fall.

Jag undrar vad jag ska hitta på? Funderar på att lägga mobilen ute i hallen ikväll, så att jag blir tvungen att kliva upp när den ringer. Vad tror ni om det?

Kroppkakor

Om man har en moster till granne, så kan man råka komma in där precis när de har gjort kroppkakor, och få sig några stycken! Det gjorde jag!



Det kanske går i alla fall, men bäst är det nog om man har en moster, tror jag....

Jädrans mobil!

I morse behövde jag åka hemifrån vid 6.30. Jag hade ställt mobilen på 5.50. När den ringt och jag stängt av den, så slängde jag ett öga på vår vanliga klocka. Den var 6.20!! Jag sprang upp och kollade på en annan klocka, och mycket riktigt, mobilklockan var fel! Åååh, vad trött man blir! Jag hade alltså 10 minuter på mig!

Men jag hann i alla fall, även om jag inte fick nån frukost i magen... Suck!

Ishallen

Idag har vi varit i ishallen!

Vi kände att vi måste göra nåt åt barnens ovilja att åka skridskor... Så därför tog vi med dem idag, och skulle åka tillsammans. Tyvärr hade både Maja och jag dåliga skridskor! Jag fick superont efter bara några minuter, så jag fick sätta mig och titta på. Maja kämpade på ändå, men så har hon också skavsår på fötterna nu, som gör jätteont... Stackars min lilla fia!

Olle tyckte det var superkul, och det märktes att han lärde sig mer på bara den korta stunden vi var där! Det var så roligt att se!

Det här kommer vi göra fler gånger, fast Maja och jag måste fixa bättre skridskor först.....



Olle in action!

Fotoalbum

Idag har jag suttit och letat efter en BRA sida där man kan ladda upp sina bilder gratis på nätet. Jag hade bilddagboken ett tag, men jag tycker inte att jag passar in där... Mest en massa unga människor som har det som vi vuxna använder Facebook, och det känns inte riktigt rätt för mig! Jag räknar mig inte till de ungas skara längre....

Jag har testat en massa olika, men jag har inte blivit riktigt nöjd med nåt. Jag vill kunna ha ett lösenord egentligen, så att bara de som jag gett ut det till kan titta. Men det var värst vad det var krångligt! Jag har hittat en bra sida, fotobojan.se, som hade varit jättebra, om den bara hade funkat! Den hängde sig hela tiden och jag klarar inte av sånt! Nu blev det till slut Picasa, och den är väl också rätt bra, men det var en begränsning där på 1GB. Så när jag har kommit upp i det, så kan jag inte fortsätta där. Men men, det får bli en senare fråga. Det tar väl ett tag i alla fall.

Jag har inte lärt mig allt än, och har bara lagt upp några bilder, utan bildtext, men om någon vill kolla så är adressen http://picasaweb.google.com/ Efter / ska det vara mitt förnamn.efternamn.

Håll tillgodo! :-)

Let´s Dance

Morgan Alling! Vilken hjälte! Från och med nu ska jag heja på honom i Lets Dance!!!


Lycka är...

att komma hem efter jobbet på fredagskvällen, till en man och dotter som hjälps åt att göra tacos till hela familjen!

Misslyckat försök

Maja kom hem som ett åskmoln idag. Anledningen var att de skulle åka skridskor i skolan imorgon!

Eftersom ingen i vår familj är utemänniska, så blir det inte många såna aktiviteter för oss. Vi sitter hellre inne och myser, spelar spel eller ser på tv, och väntar på våååren!

Följden blir ju att barnen inte är så bra på sånt. Det är därför Maja tyckte det var så tungt att de skulle åka imorgon.

Vid 19 nu ikväll bestämde vi att vi skulle åka till isbanan och öva lite, så att barnen i alla fall har stått på skridskorna innan de ska åka i skolan. Men när vi kom dit var så klart fullt med folk, och DÅ skulle Maja inte ens gå ur bilen! Ingen fick ju se att hon inte kunde åka.... Så, vi fick åka hem igen, påbylsade med termobyxor, mössor osv... Och nu är hon fortfarande sur. Putte försöker prata med henne, men det går inte så himla bra. Hon säger att hon ska vara sjuk imorgon.

Vi får se vart detta slutar!

Stopp & väx

Nu har jag bestämt mig igen. För ungefär 1000:e gången. Jag ska sluta bita på naglarna!

Att det ska vara så jädrans svårt? Det är ju inte särskilt gott, och man blir inte särskilt fin... Nej nu får det vara slut på det här!

Jag är tillbaka!

Mycket har hänt sen sist.

Vi har varit på vår underbara Cypern-resa, jag har bytt jobb på jobbet, Putte har blivit uppsagd från sitt, Maja och Olle har fyllt år, vi har haft avslutningsfest för vårt gamla gäng på jobbet och julfest med nya gänget, och så har det ju varit kroppkakefest, jul och nyår också.

Nu är alla helger slut. Jag har börjat jobba igen, och imorgon är det dags för barnen att gå till skolan efter ett långt härligt lov! De ser inte fram emot det särskilt mycket, kan jag säga... Men det är bara att kämpa på. 6 veckor kvar till sportlov!

RSS 2.0