Galen kväll!

Igår kändes det som att vi hade djurfarm här! Först hade vi ju hand om hunden Sven. Det gick jättebra, men herregud vad glad han blev när hans matte och husse kom och hämtade honom! Synd att jag inte hade nån bild på det...



En liten stund efteråt, hörde vi ett jamande! Det var vår kisse, som vi ju har gett bort eftersom Olle är allergisk. Han har varit borta från sin nya familj i ca 2 månader, ingen har sett till honom! Och helt plötsligt stod han på vår trappa igen! Vi blev så klart jätteglada! Han var smal, men såg ut att må bra.


Vi gav honom mat - han åt massor! - och fick sedan fatt i nya familjen. Vi hade tur, mamman där var hemma över dagen, men skulle sedan tillbaka till Motala, där resten av familjen var. Hon skulle ta med kissen dit.

Lite senare igen säger Olle: Vad gör Sven här igen? Haha, då hade han sprungit in till oss, han bor ju granne, så det var ju inte så långt. Han såg så rolig ut när han stod i hallen, jätteglad och sprallig! Vi lockade med honom hem, och när vi kom dit så var hans husse och matte ute och letade i panik efter honom! De hade ju blivit jätterädda att han stuckit ut på vägen, men han hade sprungit raka vägen in till oss!

Idag har vi inte haft några djur hemma hos oss, så idag har det varit en lugnare dag! ;-)

Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0