Olles medicin

Jag glömde nog nämna, att när vi var hos allergidoktorn, så sa han att Olle skulle medicinera med Pulmecort hela sommaren, eftersom han har haft lite astmabesvär nu ett tag.

Vi var ju mest där för att göra ett test och se om han var allergisk även mot pollen eller gräs, för han hade varit lite snorig, och fått ansträngningsastma, men det var ju ingen större fara.

Sist han medicinerade med Pulmecort blev hans humör helt otroligt! Han var så arg, tjafsig och trött, och vi kände inte igen honom alls... När jag ringde till läkaren så sa han att han aldrig hade hört talas om det förut, att man kunde bli så.... Men nu hände det igen. Efter bara någon dag med medicinen började Olle bli så där tjafsig, det märk så jättetydligt på hans humör! Så vi gav upp redan i förrgår, vi tänkte att vi skiter i medicinen om den gör honom så illa. Han mådde ju inte dåligt så att han ska behöva medicinera hela sommaren. Det är inte värt att få en hel sommar förstörd varken för oss eller Olle. Okej om han hade varit jättesjuk, men det har han verkligen inte varit.

Men vilken tid det tar för medicinen att gå ur kroppen! Han hade ett utbrott både igår och idag, som han aldrig brukar ha annars... Jag vet ju att det beror på medicinen, men det är svårt att ha tålamod ändå... HOPPAS att medicinen snart försvunnit ur hans lilla kropp!

Kommentera här

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0